Kunci Gitar Didi Kempot - Eling Taiwan


AutoScroll  

(Intro) G Am D G
        Em G Am D G

        G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am                     D
kepingin nyusul nglangi segarane jero

        G
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       Am
rino wengi neng netro tansah ngatoni
         Em
nganti kapan tekamu tak anti-anti
         Am      D             G
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro) Em G Am D G

        Em
jauh di mata selalu dekat di hati
         Am      D         G
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro) Am D G

        Em
jauh di mata slalu dekat di hati
        Am       D         G    D
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Intro) G Am D G
        Em G Am D G

        G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

        G
neng Taiwan aduh dik tak impi-impi
       Am
rino wengi neng netro tansah ngatoni
         Em
nganti kapan tekamu tak anti-anti
         Am      D             G
mulih slamet kepethuk nggowo rejeki

(Intro) Em G Am D G

        Em
jauh di mata selalu dekat di hati
         Am      D         G
senajan adoh aku setya ngenteni

(Intro) Am D G

        Em
jauh di mata slalu dekat di hati
        Am       D         G    D
sak tekamu ko Taiwan tak enteni

        G
koyo ngene rasane wong kangen bojo
           Am
meh rong tahun suwene kowe neng kono
       Em
rino wengi isaku mung nyawang poto
            Am            D        G
kepingin nyusul nglangi segarane jero

(Outro) Am D G
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: