Kunci Gitar Didi Kempot - Ambyar



(Intro) C F C F
        C F Em Dm G C G
        C F Em Dm G Bb  G

C
wis kebacut ambyar
F
remuk sing ning ati
 G
opo ngene iki
         C
sing jenenge korban janji
Dm                Em
 wis ambyar.. aku kudu kepiye
  F                D      G   Am Bm
metu ngendi supoyo ketemu kowe

C
wis kebacut ambyar
F
tresnaku kesasar
  G
seneng karo kowe
      C
selak nggonku milih pacar
Dm
 wis ambyar..
     Em
loro sing tak rasake
  F                  D
kowe lungo ninggalke aku
G          Am Bm
ning kene..

(Chorus)
        C
wis kebacut ambyar
  Am
ambyar koyo ngene
  F
manise janjimu
       G               Dm G
jebule mung ono lambe..

        C
wis kebacut ambyar
-Bm  Am
   ambyar koyo ngene
     F
ning opo kowe tego
        G
nyekso aku koyo ngene
  Dm
sopo sing rak karuan
      G               C
yen digawe kuciwo.. ambyar..

(Interlude) Dm Em F D G..

C
wis kebacut ambyar
F
tresnaku kesasar
  G
seneng karo kowe
      C
selak nggonku milih pacar
Dm
 wis ambyar..
     Em
loro sing tak rasake
  F                  F#m
kowe lungo ninggalke aku
G          Am Bm
ning kene..

(Chorus)
        C
wis kebacut ambyar
-Bm  Am
   ambyar koyo ngene
  F
manise janjimu
       G               Dm G
jebule mung ono lambe..

        C
wis kebacut ambyar
-Bm  Am
   ambyar koyo ngene
     F
ning opo kowe tego
        G
nyekso aku koyo ngene
  Dm
sopo sing rak karuan
      G               F    G#  C
yen digawe kuciwo.. ambyar..



Didi Kempot - Ambyar

(Intro) B E B E
        B E D#m C#m F# B F#
        B E D#m C#m F# A  F#

B
wis kebacut ambyar
E
remuk sing ning ati
 F#
opo ngene iki
         B
sing jenenge korban janji
C#m               D#m
 wis ambyar.. aku kudu kepiye
  E                C#     F#  G#m A#m
metu ngendi supoyo ketemu kowe

B
wis kebacut ambyar
E
tresnaku kesasar
  F#
seneng karo kowe
      B
selak nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
loro sing tak rasake
  E                  C#
kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
ning kene..

(Chorus)
        B
wis kebacut ambyar
  G#m
ambyar koyo ngene
  E
manise janjimu
       F#              C#m F#
jebule mung ono lambe..

        B
wis kebacut ambyar
-A#m G#m
   ambyar koyo ngene
     E
ning opo kowe tego
        F#
nyekso aku koyo ngene
  C#m
sopo sing rak karuan
      F#              B
yen digawe kuciwo.. ambyar..

(Interlude) C#m D#m E C# F#..

B
wis kebacut ambyar
E
tresnaku kesasar
  F#
seneng karo kowe
      B
selak nggonku milih pacar
C#m
 wis ambyar..
     D#m
loro sing tak rasake
  E                  Fm
kowe lungo ninggalke aku
F#         G#m A#m
ning kene..

(Chorus)
        B
wis kebacut ambyar
-A#m G#m
   ambyar koyo ngene
  E
manise janjimu
       F#              C#m F#
jebule mung ono lambe..

        B
wis kebacut ambyar
-A#m G#m
   ambyar koyo ngene
     E
ning opo kowe tego
        F#
nyekso aku koyo ngene
  C#m
sopo sing rak karuan
      F#              E    G  B
yen digawe kuciwo.. ambyar..
Lihat Semua Chord Didi Kempot
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: