Kunci Gitar Dhevy Geranium - Mantan Sayang



  C            Am
piye.. kabarmu mantan
      Dm         G
opo kowe.. ora kelingan
         Em        Am
mbiyen kowe.. karo aku
  Dm           G            C
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro) C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm
        C Am F Em-Dm C Am G Em-Dm
        C  F G C  F G
        C  F G C  F G

  C            Am
piye.. kabarmu mantan
      Dm         G
opo kowe.. ora kelingan
         Em        Am
mbiyen kowe.. karo aku
  Dm           G
tau.. sayang sayangan..

    C             Am
masalalu.. dadi kenangan
    Dm              G
kenangan.. tak terlupakan
   Em      Am
mantan.. sayang..
      Dm           G      C     G
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
   F       G
mantan.. sayang..
   Em                     Am
saiki aku ning kene wis tenang..
      Dm
raono sing nglarani
           G
koyo sing mbok lakoni..

   F       G
mantan.. sayang..
   Em                     Am
saiki aku ning kene wis seneng
      Dm
cukup tresnamu
     G                 C
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.) Am  Dm  Am  Dm
       F G C-G/B-Am
       Dm G C G

(Chorus)
   F       G
mantan.. sayang..
   Em                     Am
saiki aku ning kene wis tenang..
      Dm
raono sing nglarani
           G
koyo sing mbok lakoni..

   F       G
mantan.. sayang..
   Em                     Am
saiki aku ning kene wis seneng..
      Dm
cukup tresnamu
     G                 C
sing tau.. mbuyarne atiku..

      Dm
cukup tresnamu
     G                 C
sing tau.. mbuyarne atiku..



Dhevy Geranium - Mantan Sayang

  A            F#m
piye.. kabarmu mantan
      Bm         E
opo kowe.. ora kelingan
         C#m       F#m
mbiyen kowe.. karo aku
  Bm           E            A
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro) A F#m D C#m-Bm A F#m E C#m-Bm
        A F#m D C#m-Bm A F#m E C#m-Bm
        A  D E A  D E
        A  D E A  D E

  A            F#m
piye.. kabarmu mantan
      Bm         E
opo kowe.. ora kelingan
         C#m       F#m
mbiyen kowe.. karo aku
  Bm           E
tau.. sayang sayangan..

    A             F#m
masalalu.. dadi kenangan
    Bm              E
kenangan.. tak terlupakan
   C#m     F#m
mantan.. sayang..
      Bm           E      A     E
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
   D       E
mantan.. sayang..
   C#m                    F#m
saiki aku ning kene wis tenang..
      Bm
raono sing nglarani
           E
koyo sing mbok lakoni..

   D       E
mantan.. sayang..
   C#m                    F#m
saiki aku ning kene wis seneng
      Bm
cukup tresnamu
     E                 A
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.) F#m  Bm  F#m  Bm
       D E A-E/G#-F#m
       Bm E A E

(Chorus)
   D       E
mantan.. sayang..
   C#m                    F#m
saiki aku ning kene wis tenang..
      Bm
raono sing nglarani
           E
koyo sing mbok lakoni..

   D       E
mantan.. sayang..
   C#m                    F#m
saiki aku ning kene wis seneng..
      Bm
cukup tresnamu
     E                 A
sing tau.. mbuyarne atiku..

      Bm
cukup tresnamu
     E                 A
sing tau.. mbuyarne atiku..
Lihat Semua Chord Dhevy Geranium
Posted on : by
Related Chords: