Kunci Gitar Dhevy Geranium - Iseh Rindu





Capo di fret 2

(Intro) C C F Fm
        C C F G#

  C        G/B       Am
sayang.. kepiye kabarmu..
      Dm    A         Dm
opo kowe.. iseh eleng aku..
  E                    Am   G
sabendino aku ngenteni tekanmu
      F                G
kapan bali.. nepati janji..

  C       G/B        Am
sayang.. aku iseh rindu..
   Dm   A          Dm
rindu.. marang esemmu..
E                        Am G
esemmu seng biso nguatno atiku
    F              G             C
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
      F               G
opo kowe.. ora rindu aku..
           Em            E         Am
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      F
ra kroso setahun
       G              C
kowe lungo ninggalke aku..

       F               G
jujur aku kangen slirahmu..
         Em          E       Am
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     F            G               C
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

(Int.) Am  G  F  Fm  G

  C       G/B        Am
sayang.. aku iseh rindu..
   Dm   A          Dm
rindu.. marang esemmu..
E                        Am G
esemmu seng biso nguatno atiku
    F              G             C
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
      F               G
opo kowe.. ora rindu aku..
           Em            E         Am
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      F
ra kroso setahun
       G              C
kowe lungo ninggalke aku..

       F               G
jujur aku kangen slirahmu..
         Em          E       Am
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     F            G               C
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..
     F            G               C
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..



Dhevy Geranium - Iseh Rindu

(Intro) D D G Gm
        D D G A#

  D        A/C#      Bm
sayang.. kepiye kabarmu..
      Em    B         Em
opo kowe.. iseh eleng aku..
  F#                   Bm   A
sabendino aku ngenteni tekanmu
      G                A
kapan bali.. nepati janji..

  D       A/C#       Bm
sayang.. aku iseh rindu..
   Em   B          Em
rindu.. marang esemmu..
F#                       Bm A
esemmu seng biso nguatno atiku
    G              A             D
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
      G               A
opo kowe.. ora rindu aku..
           F#m           F#        Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      G
ra kroso setahun
       A              D
kowe lungo ninggalke aku..

       G               A
jujur aku kangen slirahmu..
         F#m         F#      Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

(Int.) Bm  A  G  Gm  A

  D       A/C#       Bm
sayang.. aku iseh rindu..
   Em   B          Em
rindu.. marang esemmu..
F#                       Bm A
esemmu seng biso nguatno atiku
    G              A             D
trisnoku.. mung slirahmu.. selawase..

(Chorus)
      G               A
opo kowe.. ora rindu aku..
           F#m           F#        Bm
aku neng kene tansah ngenteni tekanmu
      G
ra kroso setahun
       A              D
kowe lungo ninggalke aku..

       G               A
jujur aku kangen slirahmu..
         F#m         F#      Bm
slirahmu seng dadi pujane atiku..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..
     G            A               D
neng kene aku.. setyo nunggu tekanmu..

Lihat Semua Chord Dhevy Geranium
Posted on : by
Related Chords: