Kunci Gitar Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)



(Intro) Am Em F C Dm E
 
Am               F
ning.. njero ati iki..
          G             C
mung sliramu.. rabiso keganti
    F                 Dm
masio.. akeh sing nglarani..
         E               Am
nanging ati.. tetep dadi siji..

Am           F
dino kelawan wengi
        G                   C
tansah eling.. marang janji janji..
       F                 Dm
sing nate.. terucap ning lathi
         E                 Am
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
      Am          Em     Dm  C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    Dm           E
senadyan akeh ujiane..
      Am          Em     F   C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      E                   Am
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Int.) Dm Am E Am A
       Dm Am E Am

Am               F
ning.. njero ati iki..
          Dm            E
mung sliramu.. rabiso keganti
    F                 Dm
masio.. akeh sing nglarani..
         E               Am
nanging ati.. tetep dadi siji..

Am           F
dino kelawan wengi
        Dm                  C
tansah eling.. marang janji janji..
       F                 Dm
sing nate.. terucap ning lathi
         E                 Am
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
      Am          Em     Dm  C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    Dm           E
senadyan akeh ujiane..
      Am          Em     F   C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      E                   Am
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Chorus)
      Am          Em     Dm  C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    Dm           E
senadyan akeh ujiane..
      Am          Em     F   C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      E                   Am
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

      Am          Em     Dm  C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    Dm           E
senadyan akeh ujiane..
      Am          Em     F   C
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      E                   Am
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..
      E                   Am
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..



Happy Asmara - Selawase (Aku Bakal Njogo Kowe)

(Intro) G#m D#m E B C#m D#
 
G#m              E
ning.. njero ati iki..
          F#            B
mung sliramu.. rabiso keganti
    E                 C#m
masio.. akeh sing nglarani..
         D#              G#m
nanging ati.. tetep dadi siji..

G#m          E
dino kelawan wengi
        F#                  B
tansah eling.. marang janji janji..
       E                 C#m
sing nate.. terucap ning lathi
         D#                G#m
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
      G#m         D#m    C#m B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    C#m          D#
senadyan akeh ujiane..
      G#m         D#m    E   B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      D#                  G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Int.) C#m G#m D# G#m G#
       C#m G#m D# G#m

G#m              E
ning.. njero ati iki..
          C#m           D#
mung sliramu.. rabiso keganti
    E                 C#m
masio.. akeh sing nglarani..
         D#              G#m
nanging ati.. tetep dadi siji..

G#m          E
dino kelawan wengi
        C#m                 B
tansah eling.. marang janji janji..
       E                 C#m
sing nate.. terucap ning lathi
         D#                G#m
senajan abot.. tetep tak lakoni..

(Chorus)
      G#m         D#m    C#m B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    C#m          D#
senadyan akeh ujiane..
      G#m         D#m    E   B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      D#                  G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

(Chorus)
      G#m         D#m    C#m B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    C#m          D#
senadyan akeh ujiane..
      G#m         D#m    E   B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      D#                  G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..

      G#m         D#m    C#m B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
    C#m          D#
senadyan akeh ujiane..
      G#m         D#m    E   B
aku bakal njogo kowe.. selawase..
      D#                  G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..
      D#                  G#m
tresnoku.. yo mung kanggo kowe..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: