Kunci Gitar Cindi Cintya Dewi - Sak Kuate Ati



(Intro) Am  Em  F G C E

 Am               Em
ajarono aku.. nglarani atimu..
  F              G           C  -E
koyo sing mbok lakokke ning aku..
 Am               Em
uwis bola bali.. ati mbo apusi..
  F                     E
kebangeten tenan.. karo awakku iki..

(Intro) Am  Em  F G C E

Am           Em
opo salah.. awakku iki..
F                  C           -E
opo kurang.. anggonku gemateni..
    Am                 Em
yen wis ora sayang.. cobo terus terang..
   F                    E
ra nyongko akhire.. aku kau tinggalkan..

(Chorus)
F        G      C       Am
sak kuat kuate ati ora iso..
   Dm   E             Am A
nompo loro sing tak roso..
Dm      G      C            Am
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Dm        E
ngikhlasno awakmu..
           Am        E
di sanding wong liyo..

(Int.) Am  Em  F G C..
       Dm  Em  F#m  G  E..

(Chorus)
F        G      C       Am
sak kuat kuate ati ora iso..
   Dm   E             Am A
nompo loro sing tak roso..
Dm      G      C            Am
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Dm        E
ngikhlasno awakmu..
           Am        A
di sanding wong liyo..

F        G      C       Am
sak kuat kuate ati ora iso..
   Dm   E             Am A
nompo loro sing tak roso..
Dm      G      C            Am
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Dm        E
ngikhlasno awakmu..
           Am
di sanding wong liyo..



Cindi Cintya Dewi - Sak Kuate Ati

(Intro) Em  Bm  C D G B

 Em               Bm
ajarono aku.. nglarani atimu..
  C              D           G  -B
koyo sing mbok lakokke ning aku..
 Em               Bm
uwis bola bali.. ati mbo apusi..
  C                     B
kebangeten tenan.. karo awakku iki..

(Intro) Em  Bm  C D G B

Em           Bm
opo salah.. awakku iki..
C                  G           -B
opo kurang.. anggonku gemateni..
    Em                 Bm
yen wis ora sayang.. cobo terus terang..
   C                    B
ra nyongko akhire.. aku kau tinggalkan..

(Chorus)
C        D      G       Em
sak kuat kuate ati ora iso..
   Am   B             Em E
nompo loro sing tak roso..
Am      D      G            Em
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Am        B
ngikhlasno awakmu..
           Em        B
di sanding wong liyo..

(Int.) Em  Bm  C D G..
       Am  Bm  C#m  D  B..

(Chorus)
C        D      G       Em
sak kuat kuate ati ora iso..
   Am   B             Em E
nompo loro sing tak roso..
Am      D      G            Em
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Am        B
ngikhlasno awakmu..
           Em        E
di sanding wong liyo..

C        D      G       Em
sak kuat kuate ati ora iso..
   Am   B             Em E
nompo loro sing tak roso..
Am      D      G            Em
sak iso isone ati wis tak cobo..
     Am        B
ngikhlasno awakmu..
           Em
di sanding wong liyo..
Lihat Semua Chord Cindi Cintya Dewi
Posted on : by
Related Chords: