Kunci Gitar Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi feat. Cantika



Capo di fret 4

(Intro) Am  Em  F G C E

 Am               Em
ajarono aku.. nglarani atimu..
  F              G           C  E
koyo sing mbok lakokke ning aku..
Am               Em
wis bola bali.. ati mbok apusi..
  F                     E
kebangeten tenan.. karo awakku iki..

(Intro) Am  Em  F G C E

Am         Em
opo salah awakku iki..
F                  C        E
opo kurang.. anggonku gemateni..
    Am
yen wis ora sayang..
  Em
cobo terus terang..
   F
ra nyongko akhire..
    E
aku kau tinggalkan..

(Chorus)
F        G      Em      Am
sak kuat-kuate ati ora iso..
   Dm     E             Am  A
nompo.. loro sing tak roso..
Dm      G        Em           Am
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   Dm          E
ngikhlasno awakmu..
          Am
disanding wong liyo..

(Int.) Am  Em  F G C..
       Dm  Em  F  E..

(Chorus)
F        G      Em      Am
sak kuat-kuate ati ora iso..
   Dm     E             Am  A
nompo.. loro sing tak roso..
Dm      G        Em           Am
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   Dm          E
ngikhlasno awakmu..
          Am
disanding wong liyo..

F        G      Em      Am
sak kuat-kuate ati ora iso..
   Dm     E             Am  A
nompo.. loro sing tak roso..
Dm      G        Em           Am
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   Dm          E
ngikhlasno awakmu..
          Am
disanding wong liyo..
   Dm          E
ngikhlasno awakmu..
          Am
disanding wong liyo..



Chord Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi feat. Cantika

(Intro) C#m  G#m  A B E G#

 C#m              G#m
ajarono aku.. nglarani atimu..
  A              B           E  G#
koyo sing mbok lakokke ning aku..
C#m              G#m
wis bola bali.. ati mbok apusi..
  A                     G#
kebangeten tenan.. karo awakku iki..

(Intro) C#m  G#m  A B E G#

C#m        G#m
opo salah awakku iki..
A                  E        G#
opo kurang.. anggonku gemateni..
    C#m
yen wis ora sayang..
  G#m
cobo terus terang..
   A
ra nyongko akhire..
    G#
aku kau tinggalkan..

(Chorus)
A        B      G#m     C#m
sak kuat-kuate ati ora iso..
   F#m    G#            C#m C#
nompo.. loro sing tak roso..
F#m     B        G#m          C#m
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   F#m         G#
ngikhlasno awakmu..
          C#m
disanding wong liyo..

(Int.) C#m  G#m  A B E..
       F#m  G#m  A  G#..

(Chorus)
A        B      G#m     C#m
sak kuat-kuate ati ora iso..
   F#m    G#            C#m C#
nompo.. loro sing tak roso..
F#m     B        G#m          C#m
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   F#m         G#
ngikhlasno awakmu..
          C#m
disanding wong liyo..

A        B      G#m     C#m
sak kuat-kuate ati ora iso..
   F#m    G#            C#m C#
nompo.. loro sing tak roso..
F#m     B        G#m          C#m
sak iso isone.. ati wis tak cobo..
   F#m         G#
ngikhlasno awakmu..
          C#m
disanding wong liyo..
   F#m         G#
ngikhlasno awakmu..
          C#m
disanding wong liyo..

Chord Cindi Cintya Dewi

Chord Sak Kuate Ati - Cindi Cintya Dewi feat. Cantika

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :