Kunci Gitar Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane Chord



Capo : fret 2

(Intro) C G/B Am G F G..

  C      G/B    Am
loro.. rasane ati..
-G       F        G         C
 yen kelingan awakmu mbedo ati..
Dm           G     Em          A
kowe sing njalari, kowe sing kudune
  Dm       G             C
peduli opo sing mbok lakoni..

  C      G/B       Am
soyo.. bubrah ati iki..
-G      F  G            C      -A/C#
 ra ono uwise.. lehmu nglarani..
Dm           G
ningndi janjimu wingi..
     Em           A
sing jare meh ngancani..
  Dm                     G     E
susah seneng bareng dadi siji..

(Chorus)
         D               E
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
             C#m  F#       Bm
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 E         A
ati wes raiso nompo
  A7       D       E
kahanane koyo.. ngene..
    C#m      F#m
aku iklas nerimo..
  Bm   E             A
kowe.. wes karo wong liyo..

(Int.) D E A F#m
       Bm E A A7
       D E C#m F# Bm  E..

(Chorus)
         D               E
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
             C#m  F#       Bm
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 E         A
ati wes raiso nompo
  A7       D       E
kahanane koyo.. ngene..
    C#m     F#m
aku iklas nerimo..
  Bm   E             A
kowe.. wes karo wong liyo..

         D               E
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
     -D      C#m  F#       Bm
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 E         A
ati wes raiso nompo
  A7       D       E
kahanane koyo.. ngene..
    C#m     F#m
aku iklas nerimo..
  Bm   E              A
kowe... wes karo wong liyo..



Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane

(Intro) D A/C# Bm A G A..

  D      A/C#   Bm
loro.. rasane ati..
-A       G        A         D
 yen kelingan awakmu mbedo ati..
Em           A     F#m         B
kowe sing njalari, kowe sing kudune
  Em       A             D
peduli opo sing mbok lakoni..

  D      A/C#      Bm
soyo.. bubrah ati iki..
-A      G  A            D      -B/D#
 ra ono uwise.. lehmu nglarani..
Em           A
ningndi janjimu wingi..
     F#m          B
sing jare meh ngancani..
  Em                     A     F#
susah seneng bareng dadi siji..

(Chorus)
         E               F#
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
             D#m  G#       C#m
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 F#        B
ati wes raiso nompo
  B7       E       F#
kahanane koyo.. ngene..
    D#m      G#m
aku iklas nerimo..
  C#m  F#            B
kowe.. wes karo wong liyo..

(Int.) E F# B G#m
       C#m F# B B7
       E F# D#m G# C#m  F#..

(Chorus)
         E               F#
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
             D#m  G#       C#m
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 F#        B
ati wes raiso nompo
  B7       E       F#
kahanane koyo.. ngene..
    D#m     G#m
aku iklas nerimo..
  C#m  F#            B
kowe.. wes karo wong liyo..

         E               F#
aku ro kowe.. wes bedo dalane..
     -E      D#m  G#       C#m
nrimo tak trimo.. aku kudu lungo..
 F#        B
ati wes raiso nompo
  B7       E       F#
kahanane koyo.. ngene..
    D#m     G#m
aku iklas nerimo..
  C#m  F#             B
kowe... wes karo wong liyo..

Chord Cindi Cintya Dewi - Bedo Dalane

Lihat Semua :