Kunci Gitar Higang Swana - Rondo Merdeka



(Intro) C G Am Em
        F C G

         C               G
eneng rondo neng merdeka papat
           Am              Em
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

      C          G
iki jamane jaman edan
         Am              Em
eneng rondo go rebutan bujang..
     F               C
tandane seng perawan kalah
       Dm                G
jago karo seng wes dadi rondo..

      C                     G
iki lagu gak tak gawe asal asalan
             Am           Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F           C
niat apik tulus serius
               Dm           G
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
         C               G
eneng rondo neng merdeka papat
           Am              Em
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

           C            G
dagange tempe karo susu jahe
           Am              Em
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang

      C                     G
iki lagu gak tak gawe asal asalan
             Am           Em
seng penting iso kanggo hiburan
      F           C
niat apik tulus serius
               Dm           G
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
         C               G
eneng rondo neng merdeka papat
           Am              Em
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

           C            G
dagange tempe karo susu jahe
           Am              Em
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C D G

    F           G
ojo mung disalahke
   Em        Am
rondo iku menungso
         F             G       C     G
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
         C               G
eneng rondo neng merdeka papat
           Am              Em
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

           C            G
dagange tempe karo susu jahe
           Am              Em
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

           C            G
dagange tempe karo susu jahe
           Am              Em
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                F            C
anggo sandal jinjit jakete kulit
         Dm              G
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro) C G Am Em
        F C Dm G  C



Higang Swara - Rondo Merdeka

(Intro) F# C# D#m A#m
        B F# C#

         F#              C#
eneng rondo neng merdeka papat
           D#m             A#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

      F#         C#
iki jamane jaman edan
         D#m             A#m
eneng rondo go rebutan bujang..
     B               F#
tandane seng perawan kalah
       G#m               C#
jago karo seng wes dadi rondo..

      F#                    C#
iki lagu gak tak gawe asal asalan
             D#m          A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B           F#
niat apik tulus serius
               G#m          C#
seng penting yakin jalani wae..

(Chorus)
         F#              C#
eneng rondo neng merdeka papat
           D#m             A#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

           F#           C#
dagange tempe karo susu jahe
           D#m             A#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang

      F#                    C#
iki lagu gak tak gawe asal asalan
             D#m          A#m
seng penting iso kanggo hiburan
      B           F#
niat apik tulus serius
               G#m          C#
seng penting yakin jalani wae.. woo..

(Chorus)
         F#              C#
eneng rondo neng merdeka papat
           D#m             A#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

           F#           C#
dagange tempe karo susu jahe
           D#m             A#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

(Int.) F# C# D#m A#m
       B F# G#m C#
       F# C# D#m A#m
       B F# G# C#

    B           C#
ojo mung disalahke
   A#m       D#m
rondo iku menungso
         B             C#      F#    C#
dasare kucing gragas karo iwak asin..

(Chorus)
         F#              C#
eneng rondo neng merdeka papat
           D#m             A#m
yen nek mlaku gawe silau mripat..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

           F#           C#
dagange tempe karo susu jahe
           D#m             A#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

           F#           C#
dagange tempe karo susu jahe
           D#m             A#m
nang pengkolan nggo podo rebutan..
                B            F#
anggo sandal jinjit jakete kulit
         G#m             C#
lippene abang koyok iwak cupang..

(Outro) F# C# D#m A#m
        B F# G#m C#  F#
Lihat Semua Chord Higang Swana
Posted on : by
Related Chords: