Kunci Gitar Anggun Pramudita - Suket Pinggir Dalan



Capo di fret 4

(Intro) G Am C G
        G Am C G
        G Am C G
        G Am C G..

G                 Am
ngomong ngomong.. ngomongo wae
C               G
 nduwe roso tresno sing resik
G           Am
wani wani.. wani ra wani..
C             G
 kowe kudu ngomong anane..

(Intro) G Am C G
        G Am C G..

G        Am
roso ati ojo mok batin..
C               G
 cepet cepet ngomongo wae
G          Am
suket urip ning pinggir dalan..
C             G
 kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
 D
ojo suwe yen metik
     C              G
tanduran wis enek buahe
  D
kadung kowe wis seneng
    C            G
jujuro ben'e iso tentrem..

C                 G
 ojo wedi ra ketompo
                    D
nyekso ati ngelus dodo
                  G
timbang ngempet luwung ngomongo

C                 G
 ben'e ngerti bocahe
                 D
kowe nduwe tresnone
          G
ra enek liyane..

(Int.) G Am C G
       G Am C G
       G Am C G
       G Am C G

G                 Am
ngomong ngomong.. ngomongo wae
C               G
 nduwe roso tresno sing resik
G           Am
wani wani.. wani ra wani..
C             G
 kowe kudu ngomong anane..

(Intro) G Am C G
        G Am C G..

G        Am
roso ati ojo mok batin..
C               G
 cepet cepet ngomongo wae
G          Am
suket urip ning pinggir dalan..
C             G
 kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
 D
ojo suwe yen metik
     C              G
tanduran wis enek buahe
  D
kadung kowe wis seneng
    C            G
jujuro ben'e iso tentrem..

C                 G
 ojo wedi ra ketompo
                    D
nyekso ati ngelus dodo
                  G
timbang ngempet luwung ngomongo

C                 G
 ben'e ngerti bocahe
                 D
kowe nduwe tresnone
            G
ra enek liyane..

C                 G
 ojo wedi ra ketompo
                    D
nyekso ati ngelus dodo
                  G
timbang ngempet luwung ngomongo

C                 G
 ben'e ngerti bocahe
                 D
kowe nduwe tresnone
          G
ra enek liyane..



Anggun Pramudita - Suket Pinggir Dalan

(Intro) B C#m E B
        B C#m E B
        B C#m E B
        B C#m E B..

B                 C#m
ngomong ngomong.. ngomongo wae
E               B
 nduwe roso tresno sing resik
B           C#m
wani wani.. wani ra wani..
E             B
 kowe kudu ngomong anane..

(Intro) B C#m E B
        B C#m E B..

B        C#m
roso ati ojo mok batin..
E               B
 cepet cepet ngomongo wae
B          C#m
suket urip ning pinggir dalan..
E             B
 kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
 F#
ojo suwe yen metik
     E              B
tanduran wis enek buahe
  F#
kadung kowe wis seneng
    E            B
jujuro ben'e iso tentrem..

E                 B
 ojo wedi ra ketompo
                    F#
nyekso ati ngelus dodo
                  B
timbang ngempet luwung ngomongo

E                 B
 ben'e ngerti bocahe
                 F#
kowe nduwe tresnone
          B
ra enek liyane..

(Int.) B C#m E B
       B C#m E B
       B C#m E B
       B C#m E B

B                 C#m
ngomong ngomong.. ngomongo wae
E               B
 nduwe roso tresno sing resik
B           C#m
wani wani.. wani ra wani..
E             B
 kowe kudu ngomong anane..

(Intro) B C#m E B
        B C#m E B..

B        C#m
roso ati ojo mok batin..
E               B
 cepet cepet ngomongo wae
B          C#m
suket urip ning pinggir dalan..
E             B
 kalah cepet iso kecolongan..

(Chorus)
 F#
ojo suwe yen metik
     E              B
tanduran wis enek buahe
  F#
kadung kowe wis seneng
    E            B
jujuro ben'e iso tentrem..

E                 B
 ojo wedi ra ketompo
                    F#
nyekso ati ngelus dodo
                  B
timbang ngempet luwung ngomongo

E                 B
 ben'e ngerti bocahe
                 F#
kowe nduwe tresnone
            B
ra enek liyane..

E                 B
 ojo wedi ra ketompo
                    F#
nyekso ati ngelus dodo
                  B
timbang ngempet luwung ngomongo

E                 B
 ben'e ngerti bocahe
                 F#
kowe nduwe tresnone
          B
ra enek liyane..
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: