Kunci Gitar Happy Asmara - Nyerang Es Teh (Koplo Version)



(Intro) Am... Am.. F-G-C-Am..

Am              Dm
 kendo kenceng atiku
G                  C
 amergo mikirke sliramu
F             Dm
yen ra tresno tulung tinggalno
E                    Am
ketimbang agawe tatu ning ndodo
F             Dm
yen ra tresno tulung tinggalno
E                    Am  -G-Am
ketimbang agawe tatu ning dodo..

Am                    Dm
 penak nyerang es teh wae
G                   C
 gawe ngedem loro dodone
F           Dm
kadung tatu angel tambane
  E                     Am
pilih diare seminggu timbang ngrasakke..

(Intro) C-Dm-Em-F C E Am
        Dm G Am..

(Chorus)
Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..

Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am-Am -G-Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..

(Intro) Am... Am.. F-G-C-Am..

Am              Dm
 kendo kenceng atiku
G                  C
 amergo mikirke sliramu
F             Dm
yen ra tresno tulung tinggalno
E                    Am
ketimbang agawe tatu ning ndodo
F             Dm
yen ra tresno tulung tinggalno
E                    Am  -G-Am
ketimbang agawe tatu ning dodo..

Am                    Dm
 penak nyerang es teh wae
G                   C
 gawe ngedem loro dodone
F           Dm
kadung tatu angel tambane
  E                     Am
pilih diare seminggu timbang ngrasakke..

(Intro) C-Dm-Em-F C E Am
        Dm G Am..

(Chorus)
Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..

Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..

Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..

Am                      Dm
 sampek mati ku panggah kelingan
 G                         C
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
F                  Dm
batinku urip pisan ora ono artine
E                       Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..
E                       Am-Am -G-Am
luwih penak yen nyerang es teh wae..



Happy Asmara - Nyerang Es Teh (Koplo Version)

(Intro) G#m... G#m.. E-F#-B-G#m..

G#m             C#m
 kendo kenceng atiku
F#                 B
 amergo mikirke sliramu
E             C#m
yen ra tresno tulung tinggalno
D#                   G#m
ketimbang agawe tatu ning ndodo
E             C#m
yen ra tresno tulung tinggalno
D#                   G#m -F#-G#m
ketimbang agawe tatu ning dodo..

G#m                   C#m
 penak nyerang es teh wae
F#                  B
 gawe ngedem loro dodone
E           C#m
kadung tatu angel tambane
  D#                    G#m
pilih diare seminggu timbang ngrasakke..

(Intro) B-C#m-D#m-E B D# G#m
        C#m F# G#m..

(Chorus)
G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..

G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m-G#m-F#-G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..

(Intro) G#m... G#m.. E-F#-B-G#m..

G#m             C#m
 kendo kenceng atiku
F#                 B
 amergo mikirke sliramu
E             C#m
yen ra tresno tulung tinggalno
D#                   G#m
ketimbang agawe tatu ning ndodo
E             C#m
yen ra tresno tulung tinggalno
D#                   G#m -F#-G#m
ketimbang agawe tatu ning dodo..

G#m                   C#m
 penak nyerang es teh wae
F#                  B
 gawe ngedem loro dodone
E           C#m
kadung tatu angel tambane
  D#                    G#m
pilih diare seminggu timbang ngrasakke..

(Intro) B-C#m-D#m-E B D# G#m
        C#m F# G#m..

(Chorus)
G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..

G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..

G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..

G#m                     C#m
 sampek mati ku panggah kelingan
 F#                        B
obah mbrebes mili kelingan sliramu sayang
E                  C#m
batinku urip pisan ora ono artine
D#                      G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..
D#                      G#m-G#m-F#-G#m
luwih penak yen nyerang es teh wae..
Lihat Semua Chord Happy Asmara
Posted on : by
Related Chords: