Kunci Gitar Anggun Pramudita - Ambyar Atiku



(Intro) C Am G F Em Dm G..

 C                     Am
mbiyen aku ninggalno kae
     G       F
demi awakmu iku
            Em           Dm
seng wes nancep katresnanku
         G
kanggo kowe
F       Em    Am
wes mantep atiku..
   F           G
yo mung karo kowe
          Em      A
tak pasrahno ati iki
            Dm        G        C
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
F   G       Em      Am
kenopo kowe malah lungo..
    Dm            G         C  C7
ninggalno aku nganti koyongene..
F     G       Em     Am
yen salah aku dingapuro..
 Dm         G           C
ojo minggat sak penak'e dewe..

C      G/B          Am
saiki aku bingung dewe..
       G        F
njur kepiye carane
          Em        Dm        G
nglalekke kowe seng tak tresnani

  Em            Am
kabeh wes tak cubo
       Dm     G
supoyo biso lali
     Em         A
po kudu bunuh diri
         Dm        G         C
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.) F G Em Am Dm G C C7
       F G E Am Dm G C

(Chorus)
F   G       Em      Am
kenopo kowe malah lungo..
    Dm            G         C  C7
ninggalno aku nganti koyongene..
F     G       Em     Am
yen salah aku dingapuro..
 Dm         G           C
ojo minggat sak penak'e dewe..

F   G       Em      Am
kenopo kowe malah lungo..
    Dm            G         C  C7
ninggalno aku nganti koyongene..
F     G       Em     Am
yen salah aku dingapuro..
 Dm             G       C
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro) F G C..



Anggun Pramudita - Ambyar Atiku

(Intro) G Em D C Bm Am D..

 G                     Em
mbiyen aku ninggalno kae
     D       C
demi awakmu iku
            Bm           Am
seng wes nancep katresnanku
         D
kanggo kowe
C       Bm    Em
wes mantep atiku..
   C           D
yo mung karo kowe
          Bm      E
tak pasrahno ati iki
            Am        D        G
yo mung kanggo kowe.. sak teruse..

(Chorus)
C   D       Bm      Em
kenopo kowe malah lungo..
    Am            D         G  G7
ninggalno aku nganti koyongene..
C     D       Bm     Em
yen salah aku dingapuro..
 Am         D           G
ojo minggat sak penak'e dewe..

G      D/F#         Em
saiki aku bingung dewe..
       D        C
njur kepiye carane
          Bm        Am        D
nglalekke kowe seng tak tresnani

  Bm            Em
kabeh wes tak cubo
       Am     D
supoyo biso lali
     Bm         E
po kudu bunuh diri
         Am        D         G
ben biso menghantuimu sampai mati..

(Int.) C D Bm Em Am D G G7
       C D B Em Am D G

(Chorus)
C   D       Bm      Em
kenopo kowe malah lungo..
    Am            D         G  G7
ninggalno aku nganti koyongene..
C     D       Bm     Em
yen salah aku dingapuro..
 Am         D           G
ojo minggat sak penak'e dewe..

C   D       Bm      Em
kenopo kowe malah lungo..
    Am            D         G  G7
ninggalno aku nganti koyongene..
C     D       Bm     Em
yen salah aku dingapuro..
 Am             D       G
ojo minggat sak penak'e dewe..

(Outro) C D G..
Lihat Semua Chord Anggun Pramudita
Posted on : by
Related Chords: