Kunci Gitar Amanda Savana - Iseh Kelingan



(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm Am..

      Am              Em
yen kelingan.. naliko semono..
     Dm              Am
wong loro.. nali tresno..
      Am                Em
janji setyomu.. marang aku..
    Dm                      Am
ora bakal ngliyo.. ninggal aku..

(Intro) F-F G-G Am C-Bm-G-Am

      Am              Em
yen kelingan.. naliko semono..
     Dm              Am
wong loro.. nali tresno..
      Am                Em
janji setyomu.. marang aku..
    Dm                      Am
ora bakal ngliyo.. ninggal aku..

(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm Am

    Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
    Em               Am
rasane.. neng ati tratapan..
  Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
        Em                 Am
marang sliramu sing dadi kenangan..

(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm Am

    Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
    Em               Am
rasane.. neng ati tratapan..
  Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
        Em                 Am
marang sliramu sing dadi kenangan..

  Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
        Em                 Am
marang sliramu sing dadi kenangan..
  Dm
kelingan.. aku iseh kelingan..
        Em                 Am
marang sliramu sing dadi kenangan..



Amanda Savana - Iseh Kelingan

(Intro) D#m A#m G#m D#m
        D#m A#m G#m D#m..

      D#m             A#m
yen kelingan.. naliko semono..
     G#m             D#m
wong loro.. nali tresno..
      D#m               A#m
janji setyomu.. marang aku..
    G#m                     D#m
ora bakal ngliyo.. ninggal aku..

(Intro) B-B C#-C# D#m F#-Fm-C#-D#m

      D#m             A#m
yen kelingan.. naliko semono..
     G#m             D#m
wong loro.. nali tresno..
      D#m               A#m
janji setyomu.. marang aku..
    G#m                     D#m
ora bakal ngliyo.. ninggal aku..

(Intro) D#m A#m G#m D#m
        D#m A#m G#m D#m

    G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
    A#m              D#m
rasane.. neng ati tratapan..
  G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
        A#m                D#m
marang sliramu sing dadi kenangan..

(Intro) D#m A#m G#m D#m
        D#m A#m G#m D#m

    G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
    A#m              D#m
rasane.. neng ati tratapan..
  G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
        A#m                D#m
marang sliramu sing dadi kenangan..

  G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
        A#m                D#m
marang sliramu sing dadi kenangan..
  G#m
kelingan.. aku iseh kelingan..
        A#m                D#m
marang sliramu sing dadi kenangan..
Lihat Semua :

Amanda Savana

Chord Kunci Gitar lainnya: