Kunci Gitar Amanda Savana - Dudu Aku Sing Neng Ati



Capo di fret 5

(Intro) Am F G E
        Am F G E

Am
aku ngerti.. dudu..
 F
aku sing neng ati..
G
aku ngerti.. dudu..
 E
aku sing di tresnani..
Am
nanging ono.. wong liyo
F
sing neng ati..
     G
sing di tresnani..
        Am
lan ugo di sayangi..

Am
aku ngerti tresnomu..
 F
ora songko ati..
G
aku ngerti sayangmu..
 E
ora songko ati..
Am
nanging ono.. wong liyo
F
sing neng ati..
     G
sing di tresnani..
        Am
lan ugo di sayangi..

(Intro) Am..

(Chorus)
Am
aku ngerti..
     Dm
dudu aku sing neng ati..
G
nanging tresnaku..
          Am
tulus songko ati..
Am
aku ra ngerti..
       Dm
nganti kapan tresno iki..
G
manggon neng ati..
        Am
ra biso keganti..

  F
senadyan saben wengi
       Dm
nangis eluh mbrebes mili
          E
mergo ngerti
                    Am
dudu aku sing neng ati..

(Intro) Am...
        Am F G E
        Am F G E Am..

Am
aku ngerti tresnomu..
 F
ora songko ati..
G
aku ngerti sayangmu..
 E
ora songko ati..
Am
nanging ono.. wong liyo
F
sing neng ati..
     G
sing di tresnani..
        Am
lan ugo di sayangi..

(Intro) Am..

(Chorus)
Am
aku ngerti..
     Dm
dudu aku sing neng ati..
G
nanging tresnaku..
          Am
tulus songko ati..
Am
aku ra ngerti..
       Dm
nganti kapan tresno iki..
G
manggon neng ati..
        Am
ra biso keganti..

  F
senadyan saben wengi
       Dm
nangis eluh mbrebes mili
          E
mergo ngerti
                    Am
dudu aku sing neng ati..



Amanda Savana - Dudu Aku Sing Neng Ati

(Intro) Dm Bb C A
        Dm Bb C A

Dm
aku ngerti.. dudu..
 Bb
aku sing neng ati..
C
aku ngerti.. dudu..
 A
aku sing di tresnani..
Dm
nanging ono.. wong liyo
Bb
sing neng ati..
     C
sing di tresnani..
        Dm
lan ugo di sayangi..

Dm
aku ngerti tresnomu..
 Bb
ora songko ati..
C
aku ngerti sayangmu..
 A
ora songko ati..
Dm
nanging ono.. wong liyo
Bb
sing neng ati..
     C
sing di tresnani..
        Dm
lan ugo di sayangi..

(Intro) Dm..

(Chorus)
Dm
aku ngerti..
     Gm
dudu aku sing neng ati..
C
nanging tresnaku..
          Dm
tulus songko ati..
Dm
aku ra ngerti..
       Gm
nganti kapan tresno iki..
C
manggon neng ati..
        Dm
ra biso keganti..

  Bb
senadyan saben wengi
       Gm
nangis eluh mbrebes mili
          A
mergo ngerti
                    Dm
dudu aku sing neng ati..

(Intro) Dm...
        Dm Bb C A
        Dm Bb C A Dm..

Dm
aku ngerti tresnomu..
 Bb
ora songko ati..
C
aku ngerti sayangmu..
 A
ora songko ati..
Dm
nanging ono.. wong liyo
Bb
sing neng ati..
     C
sing di tresnani..
        Dm
lan ugo di sayangi..

(Intro) Dm..

(Chorus)
Dm
aku ngerti..
     Gm
dudu aku sing neng ati..
C
nanging tresnaku..
          Dm
tulus songko ati..
Dm
aku ra ngerti..
       Gm
nganti kapan tresno iki..
C
manggon neng ati..
        Dm
ra biso keganti..

  Bb
senadyan saben wengi
       Gm
nangis eluh mbrebes mili
          A
mergo ngerti
                    Dm
dudu aku sing neng ati..

Chord Amanda Savana

Chord Amanda Savana - Dudu Aku Sing Neng Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :