Kunci Gitar Dian Anic - Tetep Nyayangi



Capo di fret 3

(Intro) Em G D Em
        Em G D Em..
        Em  D  D  Am D Em
        G Am D Em
        G Am D Em D Em..

Em          G
nangapa sun tetep nyayangi
D
 senajan wis katon
   Am                    Em
cinta di bagi-bagi saban wong wadon..

  G
najan mata sun ndeleng..
  D
tapi batine merem..
     Am
pura-pura ora weruh..
    D          Em
rumasa.. cinta wis nyandu..

(Intro) G Am D Em
        G Am D Em..

Em        G
pribasane kula wong demen
D
 lara bagen dikerem
  Am
najan wong sing tek sayang..
       Em
kanggo rebutan..

    G
mungkin wis dedalane..
           D
demen wong bagus rupane
  Am
bahagia ora nyata
       D           Em
mung lara.. sing kula terima..

(Int.) Em  Am  D  Em..
       Am  Em  Am D Em..

(Chorus)
    Em                Am
lir dipayungi.. panas srengenge
   D                       D
krasa lara perih.. jrenjem ning batine
     C            D
kaya napak ning geni..
      Bm        Em
sun jalani.. cintane..

(Int.) Am  Em  Am D Em..

    Em             Am
larane ati.. bli metu getih..
      D
cinta sing tek upai..
     D
lara sing kita olih
         C          D
sing tek sangka melati
   Bm      Em
nyatane mawar berduri..
      D         G
sun demen.. sun demen..
  Am          D        Em       D Em
nanging bli pengen selara klien..

Em        G
pribasane kula wong demen
D
 lara bagen dikerem
  Am
najan wong sing tek sayang..
       Em
kanggo rebutan..

    G
mungkin wis dedalane..
           D
demen wong bagus rupane
  Am
bahagia ora nyata
       D           Em
mung lara.. sing kula terima..

(Int.) Em  Am  D  Em..
       Am  Em  Am D Em..

(Chorus)
    Em                Am
lir dipayungi.. panas srengenge
   D                       D
krasa lara perih.. jrenjem ning batine
     C            D
kaya napak ning geni..
      Bm        Em
sun jalani.. cintane..

(Int.) Am  Em  Am D Em..

    Em             Am
larane ati.. bli metu getih..
      D
cinta sing tek upai..
     D
lara sing kita olih
         C          D
sing tek sangka melati
   Bm      Em
nyatane mawar berduri..
      D         G
sun demen.. sun demen..
  Am            D      Em       D Em
nanging bli pengen selara klien..

Em          G
nangapa sun tetep nyayangi
D
 senajan wis katon
   Am                    Em
cinta di bagi-bagi saban wong wadon..

  G
najan mata sun ndeleng..
  D
tapi batine merem..
     Am
pura-pura ora weruh..
    D          Em
rumasa.. cinta wis nyandu..



Chord Dian Anic - Tetep Nyayangi

(Intro) Gm A# F Gm
        Gm A# F Gm..
        Gm  F  F  Cm F Gm
        A# Cm F Gm
        A# Cm F Gm F Gm..

Gm          A#
nangapa sun tetep nyayangi
F
 senajan wis katon
   Cm                    Gm
cinta di bagi-bagi saban wong wadon..

  A#
najan mata sun ndeleng..
  F
tapi batine merem..
     Cm
pura-pura ora weruh..
    F          Gm
rumasa.. cinta wis nyandu..

(Intro) A# Cm F Gm
        A# Cm F Gm..

Gm        A#
pribasane kula wong demen
F
 lara bagen dikerem
  Cm
najan wong sing tek sayang..
       Gm
kanggo rebutan..

    A#
mungkin wis dedalane..
           F
demen wong bagus rupane
  Cm
bahagia ora nyata
       F           Gm
mung lara.. sing kula terima..

(Int.) Gm  Cm  F  Gm..
       Cm  Gm  Cm F Gm..

(Chorus)
    Gm                Cm
lir dipayungi.. panas srengenge
   F                       F
krasa lara perih.. jrenjem ning batine
     D#           F
kaya napak ning geni..
      Dm        Gm
sun jalani.. cintane..

(Int.) Cm  Gm  Cm F Gm..

    Gm             Cm
larane ati.. bli metu getih..
      F
cinta sing tek upai..
     F
lara sing kita olih
         D#         F
sing tek sangka melati
   Dm      Gm
nyatane mawar berduri..
      F         A#
sun demen.. sun demen..
  Cm          F        Gm       F Gm
nanging bli pengen selara klien..

Gm        A#
pribasane kula wong demen
F
 lara bagen dikerem
  Cm
najan wong sing tek sayang..
       Gm
kanggo rebutan..

    A#
mungkin wis dedalane..
           F
demen wong bagus rupane
  Cm
bahagia ora nyata
       F           Gm
mung lara.. sing kula terima..

(Int.) Gm  Cm  F  Gm..
       Cm  Gm  Cm F Gm..

(Chorus)
    Gm                Cm
lir dipayungi.. panas srengenge
   F                       F
krasa lara perih.. jrenjem ning batine
     D#           F
kaya napak ning geni..
      Dm        Gm
sun jalani.. cintane..

(Int.) Cm  Gm  Cm F Gm..

    Gm             Cm
larane ati.. bli metu getih..
      F
cinta sing tek upai..
     F
lara sing kita olih
         D#         F
sing tek sangka melati
   Dm      Gm
nyatane mawar berduri..
      F         A#
sun demen.. sun demen..
  Cm            F      Gm       F Gm
nanging bli pengen selara klien..

Gm          A#
nangapa sun tetep nyayangi
F
 senajan wis katon
   Cm                    Gm
cinta di bagi-bagi saban wong wadon..

  A#
najan mata sun ndeleng..
  F
tapi batine merem..
     Cm
pura-pura ora weruh..
    F          Gm
rumasa.. cinta wis nyandu..

Chord Dian Anic

Chord Dian Anic - Tetep Nyayangi

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :