Kunci Gitar Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe



(Intro) C E Am A
        Dm F G..

    C          E        Am  A
tak tulisne syair lagu iki..
     Dm
mung kanggo awakmu sing dadi
F         G
kembange ati..
  Em       E             Am
raono roso liyo sing nggawe seneng..
       Dm                G
mung tekamu.. sing tak enteni..

  C          E        Am  A
sinare cahyo ono netramu..
     Dm
sing biso nggawe adem ono
F          G
ning jero ati..
  Em         E           Am
katon katone yo mung ono esemu
       Dm                 G
ning saben bengi.. dadi impenku..

(Chorus)
         C
pengenku nyanding kowe..
    Am
selawase uripku..
         F
senadyan akeh cobane..
      G
bakal tak perjuangne

         C
tulung jogonen atimu..
       Am
ojo ngeliyo tresnomu..
      F
mantepno ning ati..
     G                   C
cukupno kanggo aku.. selawase..

(Int.) C E Am A
       Dm  F G
       E  Am  Dm  G..

  C          E        Am  A
sinare cahyo ono netramu..
     Dm
sing biso nggawe adem ono
F          G
ning jero ati..
  Em         E           Am
katon katone yo mung ono esemu
       Dm                 G
ning saben bengi.. dadi impenku..

(Chorus)
         C
pengenku nyanding kowe..
    Am
selawase uripku..
         F
senadyan akeh cobane..
      G
bakal tak perjuangne

         C
tulung jogonen atimu..
       Am
ojo ngeliyo tresnomu..
      Dm
mantepno ning ati..
     F          G        C
cukupno kanggo aku.. selawase..

         C
pengenku nyanding kowe..
    Am
selawase uripku..
         F
senadyan akeh cobane..
      G
bakal tak perjuangne

         C
tulung jogonen atimu..
       Am
ojo ngeliyo tresnomu..
      F
mantepno ning ati..
     G                   F
cukupno kanggo aku.. selawase..
     G         C
hu..uu.. selawase..



Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe

(Intro) B D# G#m G#
        C#m E F#..

    B          D#       G#m G#
tak tulisne syair lagu iki..
     C#m
mung kanggo awakmu sing dadi
E         F#
kembange ati..
  D#m      D#            G#m
raono roso liyo sing nggawe seneng..
       C#m               F#
mung tekamu.. sing tak enteni..

  B          D#       G#m G#
sinare cahyo ono netramu..
     C#m
sing biso nggawe adem ono
E          F#
ning jero ati..
  D#m        D#          G#m
katon katone yo mung ono esemu
       C#m                F#
ning saben bengi.. dadi impenku..

(Chorus)
         B
pengenku nyanding kowe..
    G#m
selawase uripku..
         E
senadyan akeh cobane..
      F#
bakal tak perjuangne

         B
tulung jogonen atimu..
       G#m
ojo ngeliyo tresnomu..
      E
mantepno ning ati..
     F#                  B
cukupno kanggo aku.. selawase..

(Int.) B D# G#m G#
       C#m  E F#
       D#  G#m  C#m  F#..

  B          D#       G#m G#
sinare cahyo ono netramu..
     C#m
sing biso nggawe adem ono
E          F#
ning jero ati..
  D#m        D#          G#m
katon katone yo mung ono esemu
       C#m                F#
ning saben bengi.. dadi impenku..

(Chorus)
         B
pengenku nyanding kowe..
    G#m
selawase uripku..
         E
senadyan akeh cobane..
      F#
bakal tak perjuangne

         B
tulung jogonen atimu..
       G#m
ojo ngeliyo tresnomu..
      C#m
mantepno ning ati..
     E          F#       B
cukupno kanggo aku.. selawase..

         B
pengenku nyanding kowe..
    G#m
selawase uripku..
         E
senadyan akeh cobane..
      F#
bakal tak perjuangne

         B
tulung jogonen atimu..
       G#m
ojo ngeliyo tresnomu..
      E
mantepno ning ati..
     F#                  E
cukupno kanggo aku.. selawase..
     F#        B
hu..uu.. selawase..

Chord Amalia Syifa

Chord Amalia Syifa - Pengen Nyanding Kowe

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :