Kunci Gitar Amalia Syifa - Pelarian Cinta



(Intro) C G Am G
        F C Dm G..

    C           G        Am  G
tegane.. gawe dolanan atiku..
 F               G          C
aku.. sing tulus sayang padamu..
    F            G         C    G/B  Am
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
         Dm                      G
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..

       C              G             Am Em
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
 F           G      C
ora perlu janji-janji palsu..
 Am        Em        F         C
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
     Dm                   G
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
          C                Am
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
        Dm                      G
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
       C                     Am
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
         Dm                   C
tresno tulus sing suci tekane ngati..

    F              C           Am
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
 Dm          G        C
aku ikhlas.. lilo legowo..

(Int.) F  C Am Dm G C C7
       F  C A Dm G C  G..

       C              G             Am Em
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
 F           G      C
ora perlu janji-janji palsu..
 Am        Em        F         C
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
     Dm                   G
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
          C                Am
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
        Dm                      G
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
       C                     Am
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
         Dm                   C
tresno tulus sing suci tekane ngati..

    F              C           Am
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
 Dm         G        C
aku iklas.. lilo legowo..

(Outro) Dm  G  F   Fm    C
               hu..hu..huu..



Amalia Syifa - Pelarian Cinta

(Intro) G D Em D
        C G Am D..

    G           D        Em  D
tegane.. gawe dolanan atiku..
 C               D          G
aku.. sing tulus sayang padamu..
    C            D         G    D/F# Em
aku amung kok anggep.. pelarian cintamu..
         Am                      D
mung kok butuhne.. pas suwung atimu..

       G              D             Em Bm
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
 C           D      G
ora perlu janji-janji palsu..
 Em        Bm        C         G
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
     Am                   D
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
          G                Em
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
        Am                      D
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
       G                     Em
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
         Am                   G
tresno tulus sing suci tekane ngati..

    C              G           Em
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
 Am          D        G
aku ikhlas.. lilo legowo..

(Int.) C  G Em Am D G G7
       C  G E Am D G  D..

       G              D             Em Bm
yen pancen.. tresnamu kanggo wong liyo..
 C           D      G
ora perlu janji-janji palsu..
 Em        Bm        C         G
opo ora kroso.. janjimu gawe loro..
     Am                   D
gawe gelo ono ning.. jero dodo..

(Chorus)
          G                Em
wis cukup semene wae aku nuruti karepmu..
        Am                      D
wis ora sanggup atiku yen terus koyo ngene
       G                     Em
aku ra butuh janjimu butuhku yo mung bukti
         Am                   G
tresno tulus sing suci tekane ngati..

    C              G           Em
yen wis ora biso.. tak perjuangno..
 Am         D        G
aku iklas.. lilo legowo..

(Outro) Am  D  C   Cm    G
               hu..hu..huu..
Lihat Semua :

Amalia Syifa

Chord Kunci Gitar lainnya: