Kunci Gitar Agnesa Yosita - Sriten Saksi Bisu



Capo di fret 2

(Intro) Am  Em  Dm G C..

  C                         F
semilire angin neng wayah sore..
  G                        C
kelingan.. aku kowe neng kene..
   E                       Am
ngucap janji setyo sehidup semati..
        F      D             G
nanging saiki amung kari ngimpi..

(Intro) G..

  C                           F
roso tresno sing neng njero dodo..
      G                            C
wes bablas ilang saiki mung gari loro..
 E                         Am
ibarat kali sing wes ilang kedunge..
       F           G           C   E
kabeh ucapanmu wes ra ono buktine..

(Chorus)
          Am                     Em
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Dm         E           Am  E
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Am                       Em
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Dm          E          Am  G
neng batara sriten dadi seksi bisu..

(Int.) C G/B Am G F  E..
       Am  Em  Dm E Am G..

  C                           F
roso tresno sing neng njero dodo..
      G                            C
wes bablas ilang saiki mung gari loro..
 E                         Am
ibarat kali sing wes ilang kedunge..
       F           G           C   E
kabeh ucapanmu wes ra ono buktine..

(Chorus)
          Am                     Em
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Dm         E           Am  E
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Am                       Em
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Dm          E          Am  E
neng batara sriten dadi seksi bisu..

          Am                     Em
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Dm         E           Am  E
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Am                       Em
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Dm          E          Am
neng batara sriten dadi seksi bisu..
         Dm          E          Am..
neng batara sriten dadi seksi bisu..



Agnesa Yosita - Sriten Saksi Bisu

(Intro) Bm  F#m  Em A D..

  D                         G
semilire angin neng wayah sore..
  A                        D
kelingan.. aku kowe neng kene..
   F#                      Bm
ngucap janji setyo sehidup semati..
        G      E             A
nanging saiki amung kari ngimpi..

(Intro) A..

  D                           G
roso tresno sing neng njero dodo..
      A                            D
wes bablas ilang saiki mung gari loro..
 F#                        Bm
ibarat kali sing wes ilang kedunge..
       G           A           D   F#
kabeh ucapanmu wes ra ono buktine..

(Chorus)
          Bm                     F#m
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Em         F#          Bm  F#
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Bm                       F#m
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Em          F#         Bm  A
neng batara sriten dadi seksi bisu..

(Int.) D A/C# Bm A G  F#..
       Bm  F#m  Em F# Bm A..

  D                           G
roso tresno sing neng njero dodo..
      A                            D
wes bablas ilang saiki mung gari loro..
 F#                        Bm
ibarat kali sing wes ilang kedunge..
       G           A           D   F#
kabeh ucapanmu wes ra ono buktine..

(Chorus)
          Bm                     F#m
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Em         F#          Bm  F#
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Bm                       F#m
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Em          F#         Bm  F#
neng batara sriten dadi seksi bisu..

          Bm                     F#m
mending kowe lungo karo tresnamu saiki..
        Em         F#          Bm  F#
lungo'o sing adoh ojo pernah bali..
        Bm                       F#m
aku tak leren timbang soyo remuk atiku..
         Em          F#         Bm
neng batara sriten dadi seksi bisu..
         Em          F#         Bm..
neng batara sriten dadi seksi bisu..
Lihat Semua :

Agnesa Yosita

Chord Kunci Gitar lainnya: