Kunci Gitar Agnesa Yosita - Pernah Sayang



Capo di fret 2

(Intro) C Em Am -G F  Fm..

C                Dm
wis ra koyo biasane..
F               C
 saiki meneng wae..
C                  Dm
 opo ra eling mbiyene..
  F              G               C
saben dino.. ngancani aku ning kene..

C                     Dm
ning ngendi janjimu wingi..
F                       C
 sing ra bakal ninggal aku
C                 Dm
 opo wis ra duwe ati..
F              G          C
lungamu.. mung ninggali tatu..

(Chorus)
       Am                  Em
aku mbiyen.. tau ngomong sayang..
          F                       G
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Am                 Em
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            F        Fm       G   C    G
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

C                     Dm
ning ngendi janjimu wingi..
F                       C
 sing ra bakal ninggal aku
C                 Dm
 opo wis ra duwe ati..
F              G          C
lungamu.. mung ninggali tatu..

(Chorus)
       Am                  Em
aku mbiyen.. tau ngomong sayang..
          F                       G
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Am                 Em
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            F        Fm       G   C
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

(Int.) C-G/B  Am  Em  F  C..
       C-G/B  Am  Em  F  Fm  G  C..

  Am                    Em
sayang aku jane ra ngapusi..
     F                   C
sliramu saiki iseh ning ati..
-G/B  Am                   Em
    jujur aku iseh nduwe roso..
  F                         G
separuh tresnaku.. iseh kanggo wong liyo..

(Chorus)
G-Am-Bm-Em-G  -G#m Am
           aku mbiyen..
              Em
tau ngomong sayang..
          F                       G
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Am                 Em
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            F        Fm       G   C
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

       Am                  Em
aku mbiyen.. tau ngomong sayang
          F                       G
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Am                 Em
kowe ugo.. tau ngomong sayang
            F        Fm       G   C
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..



Agnesa Yosita - Pernah Sayang

(Intro) D F#m Bm -A G  Gm..

D                Em
wis ra koyo biasane..
G               D
 saiki meneng wae..
D                  Em
 opo ra eling mbiyene..
  G              A               D
saben dino.. ngancani aku ning kene..

D                     Em
ning ngendi janjimu wingi..
G                       D
 sing ra bakal ninggal aku
D                 Em
 opo wis ra duwe ati..
G              A          D
lungamu.. mung ninggali tatu..

(Chorus)
       Bm                  F#m
aku mbiyen.. tau ngomong sayang..
          G                       A
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Bm                 F#m
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            G        Gm       A   D    A
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

D                     Em
ning ngendi janjimu wingi..
G                       D
 sing ra bakal ninggal aku
D                 Em
 opo wis ra duwe ati..
G              A          D
lungamu.. mung ninggali tatu..

(Chorus)
       Bm                  F#m
aku mbiyen.. tau ngomong sayang..
          G                       A
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Bm                 F#m
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            G        Gm       A   D
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

(Int.) D-A/C# Bm  F#m  G  D..
       D-A/C# Bm  F#m  G  Gm  A  D..

  Bm                    F#m
sayang aku jane ra ngapusi..
     G                   D
sliramu saiki iseh ning ati..
-A/C#  Bm                   F#m
     jujur aku iseh nduwe roso..
  G                         A
separuh tresnaku.. iseh kanggo wong liyo..
         
(Chorus)
A-Bm-C#m-F#m-A  -A#m Bm
             aku mbiyen..
              F#m
tau ngomong sayang..
          G                       A
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Bm                 F#m
kowe ugo.. tau ngomong sayang..
            G        Gm       A   D
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..

       Bm                  F#m
aku mbiyen.. tau ngomong sayang
          G                       A
mergo tresno iki bakal kanggo tenanan..
      Bm                 F#m
kowe ugo.. tau ngomong sayang
            G        Gm       A   D
nanging tresnamu.. jebul mung dolanan..
Lihat Semua Chord Agnesa Yosita
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.