Kunci Gitar Happy Asmara - Lungo'O (Jhandut Version)



Ciptaan : Yudanosel (Saisoku)

Capo di fret 4

    F     G    Em         Am
aku wis lilo.. wis iso nompo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

    C
opo iseh kelingan..
        F
kowe ro aku..
     G
sing tau ngancani..
        C
susah senengmu..
         Am
nanging opo kenyataan..
           Dm
kowe nglarani ati iki..
      G
kabeh janji manismu..
     C           F G
ora ono.. bukti..

    C
aku ra mekso kowe..
       F
dadi jodohku..
     G
sing tak jaluk tulus..
      C
seko ati..mu..
            Am
nek pancen sliramu kuwi..
          Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani..
       C
aku mergo.. kurangku..

        F           G
nggo ngopo aku nggondeli..
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni..
         Dm
jodo lan rejeki..
     G          C
ning tangane Gusti..

(Chorus)
  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno..
        Dm
timbang ning kene..
  G           C
jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C
       F G Em  Am
       Dm G C

    C
aku ra mekso kowe..
       F
dadi jodohku..
     G
sing tak jaluk tulus..
      C
seko ati..mu..
            Am
nek pancen sliramu kuwi..
          Dm
tulus tresno karo aku..
     G
ra bakal nglungani..
       C
aku mergo.. kurangku..

        F           G
nggo ngopo aku nggondeli..
          Em           Am
dinggo ngopo aku nggetuni..
         Dm
jodo lan rejeki..
     G          C
ning tangane Gusti..

(Chorus)
  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno..
        Dm
timbang ning kene..
  G           C
jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..

  F     G
lungo'o yen pancen
  Em            Am
kowe wis ra tresno..
        Dm
timbang ning kene..
  G           C
jebule mung kepekso..
    F     G     Em         Am
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      Dm      G            C  Am
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      Dm      G            C
yen lungamu.. mergo wong liyo..



Happy Asmara - Lungo'O (Jhandut Version)

    A     B    G#m        C#m
aku wis lilo.. wis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E..

    E
opo iseh kelingan..
        A
kowe ro aku..
     B
sing tau ngancani..
        E
susah senengmu..
         C#m
nanging opo kenyataan..
           F#m
kowe nglarani ati iki..
      B
kabeh janji manismu..
     E           A B
ora ono.. bukti..

    E
aku ra mekso kowe..
       A
dadi jodohku..
     B
sing tak jaluk tulus..
      E
seko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi..
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B
ra bakal nglungani..
       E
aku mergo.. kurangku..

        A           B
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         F#m
jodo lan rejeki..
     B          E
ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A     B
lungo'o yen pancen
  G#m           C#m
kowe wis ra tresno..
        F#m
timbang ning kene..
  B           E
jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E
       A B G#m C#m
       F#m B E

    E
aku ra mekso kowe..
       A
dadi jodohku..
     B
sing tak jaluk tulus..
      E
seko ati..mu..
            C#m
nek pancen sliramu kuwi..
          F#m
tulus tresno karo aku..
     B
ra bakal nglungani..
       E
aku mergo.. kurangku..

        A           B
nggo ngopo aku nggondeli..
          G#m          C#m
dinggo ngopo aku nggetuni..
         F#m
jodo lan rejeki..
     B          E
ning tangane Gusti..

(Chorus)
  A     B
lungo'o yen pancen
  G#m           C#m
kowe wis ra tresno..
        F#m
timbang ning kene..
  B           E
jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

  A     B
lungo'o yen pancen
  G#m           C#m
kowe wis ra tresno..
        F#m
timbang ning kene..
  B           E
jebule mung kepekso..
    A     B     G#m        C#m
aku wis lilo.. uwis iso nompo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      F#m     B            E  C#m
yen lungamu.. mergo wong liyo..
      F#m     B            E
yen lungamu.. mergo wong liyo..

Happy Asmara

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :