Kunci Gitar Harapan Tanpo Kepastian - Agnesa Yosita



Capo di fret 2

(Intro) C  Fm G Am
        G       F  Fm G
        hu.. uuuu..

C     Fm     Am       Em
wes suwe.. dewe bebarengan..
   F       G           C  Fm G
tanpo ono arah lan tujuan..
C    Fm       Am          Em
sakjane.. aku wes nyubo sabar..
         F
nanging sliramu..
  G          C      Fm G
durung.. iso sadar..

C    Fm    Am        Em
sakwene.. aku karo kowe..
    F              G
ngampet loro sing angel..
       C     Fm G
tak ungkapke..
  C    Fm    Am            Em
kowe polah.. mung sak gelemmu..
   F               G         C
tanpo mikir rasane yen dadi aku..

Em                   Am
 cobo mbok pikir.. piye rasane..
        Dm                      G
yen tresnoku.. mung mbok gantungke..
Em                  Am
 aku mung butuh.. kejelasan..
          Dm                    G
timbang kesel atiku.. nggo bertahan..

(Chorus)
    C       E      Am
wes tak.. kuat-kuatke..
    Dm                G
wes tak.. sabar-sabarke..
    Em    E              Am
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Dm                          G
mending ngomong terus terang wae..

 C        E          Am
aku.. wes kebacut nyaman..
       Dm              G
ning akhire.. mung kelaran..
    Em        E      Am
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Dm         G         C
mung harapan tanpo kepastian..

(Int.) Dm E Am..
       F  G  C..

Em                   Am
 cobo mbok pikir.. piye rasane..
        Dm                      G
yen tresnoku.. mung mbok gantungke..
Em                  Am
 aku mung butuh.. kejelasan..
          Dm                    G
timbang kesel atiku.. nggo bertahan..

(Chorus)
    C       E      Am
wes tak.. kuat-kuatke..
    Dm                G
wes tak.. sabar-sabarke..
    Em    E              Am
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Dm                          G
mending ngomong terus terang wae..

 C        E          Am
aku.. wes kebacut nyaman..
       Dm              G
ning akhire.. mung kelaran..
    Em        E      Am
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Dm         G         C   G
mung harapan tanpo kepastian..

    C       E      Am
wes tak.. kuat-kuatke..
    Dm               G
wes tak.. sabar-sabarke..
    Em    E              Am
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Dm                          G
mending ngomong terus terang wae..

 C        E          Am
aku.. wes kebacut nyaman..
       Dm              G
ning akhire.. mung kelaran..
    Em        E      Am
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Dm         G         C
mung harapan tanpo kepastian..



Chord Harapan Tanpo Kepastian - Agnesa Yosita

(Intro) D  Gm A Bm
        A       G  Gm A
        hu.. uuuu..

D     Gm     Bm       F#m
wes suwe.. dewe bebarengan..
   G       A           D  Gm A
tanpo ono arah lan tujuan..
D    Gm       Bm          F#m
sakjane.. aku wes nyubo sabar..
         G
nanging sliramu..
  A          D      Gm A
durung.. iso sadar..

D    Gm    Bm        F#m
sakwene.. aku karo kowe..
    G              A
ngampet loro sing angel..
       D     Gm A
tak ungkapke..
  D    Gm    Bm            F#m
kowe polah.. mung sak gelemmu..
   G               A         D
tanpo mikir rasane yen dadi aku..

F#m                  Bm
 cobo mbok pikir.. piye rasane..
        Em                      A
yen tresnoku.. mung mbok gantungke..
F#m                 Bm
 aku mung butuh.. kejelasan..
          Em                    A
timbang kesel atiku.. nggo bertahan..

(Chorus)
    D       F#     Bm
wes tak.. kuat-kuatke..
    Em                A
wes tak.. sabar-sabarke..
    F#m   F#             Bm
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Em                          A
mending ngomong terus terang wae..

 D        F#         Bm
aku.. wes kebacut nyaman..
       Em              A
ning akhire.. mung kelaran..
    F#m       F#     Bm
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Em         A         D
mung harapan tanpo kepastian..

(Int.) Em F# Bm..
       G  A  D..

F#m                  Bm
 cobo mbok pikir.. piye rasane..
        Em                      A
yen tresnoku.. mung mbok gantungke..
F#m                 Bm
 aku mung butuh.. kejelasan..
          Em                    A
timbang kesel atiku.. nggo bertahan..

(Chorus)
    D       F#     Bm
wes tak.. kuat-kuatke..
    Em                A
wes tak.. sabar-sabarke..
    F#m   F#             Bm
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Em                          A
mending ngomong terus terang wae..

 D        F#         Bm
aku.. wes kebacut nyaman..
       Em              A
ning akhire.. mung kelaran..
    F#m       F#     Bm
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Em         A         D   A
mung harapan tanpo kepastian..

    D       F#     Bm
wes tak.. kuat-kuatke..
    Em               A
wes tak.. sabar-sabarke..
    F#m   F#             Bm
yen aku dudu sing mbok karepke..
   Em                          A
mending ngomong terus terang wae..

 D        F#         Bm
aku.. wes kebacut nyaman..
       Em              A
ning akhire.. mung kelaran..
    F#m       F#     Bm
tresnomu.. tanpo kejelasan..
     Em         A         D
mung harapan tanpo kepastian..

Chord Agnesa Yosita

Chord Harapan Tanpo Kepastian - Agnesa Yosita

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :