Kunci Gitar Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas



(Intro) C F C G

C    CMaj7            F
aku.. nglakoni kabeh iki..
Fm                 C
 ikhlas seko ning ati..
          G
nggo sliramu..

C            CMaj7          F
duh kangmas.. sepurane yen aku..
Fm              C
 nggawe loro atimu..
 Am    Dm
aku.. ora menghargai..
  G
kowe sing gemati..

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku
         Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
F       G        Em
 sak jembare segoro..
Am      Dm          E
 aku ikhlas yen akhire kudu
   Am       A  F
nompo loro iki..
  G             Em         Am
tulung ojo kowe ninggalke aku..
 Dm   G                C
aku pengen ning sandingmu..

(Int.) Dm G Em Am Dm E Am A
       F G Em Am Dm G C

          F                G
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Em                   Am
cukup aku ngerti perjuanganku..
         Dm            G
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
F       G        Em
 sak jembare segoro..
Am      Dm          E
 aku ikhlas yen akhire kudu
   Am       A  F
nompo loro iki..
  G             Em         Am
tulung ojo kowe ninggalke aku..
 Dm   G                C
aku pengen ning sandingmu..
                C
(ikhlasno wae bro..)

F       G               Em       Am
 pancen iki dalane (aku raiso nompo..)
        Dm      G
aku wis iso nerimo
          C
(tapi aku sing ora lilo..)
         F   G
pengenmu kepiye ?
          Em         Am
(pengenku nyanding kowe..)
         Dm
wis lalekke aku..
          G        C
(tak cobo nompo anane..) (lanjut dek..)

    C            F
mungkin wis takdire..
           G
kudu dikuatke..
   C    Em      Am
nompo.. kenyataane..
         Dm
aku ro kowe..
   G              C
pancen.. dudu jodone..

(Outro) F  Dm G C



Aftershine feat. Damara De - Aku Ikhlas

(Intro) G C G D

G    GMaj7            C
aku.. nglakoni kabeh iki..
Cm                 G
 ikhlas seko ning ati..
          D
nggo sliramu..

G            GMaj7          C
duh kangmas.. sepurane yen aku..
Cm              G
 nggawe loro atimu..
 Em    Am
aku.. ora menghargai..
  D
kowe sing gemati..

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku
         Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
C       D        Bm
 sak jembare segoro..
Em      Am          B
 aku ikhlas yen akhire kudu
   Em       E  C
nompo loro iki..
  D             Bm         Em
tulung ojo kowe ninggalke aku..
 Am   D                G
aku pengen ning sandingmu..

(Int.) Am D Bm Em Am B Em E
       C D Bm Em Am D G

          C                D
yowes rapopo.. rasah digetuni..
      Bm                   Em
cukup aku ngerti perjuanganku..
         Am            D
dadi esemmu.. ning uripmu..

(Chorus)
C       D        Bm
 sak jembare segoro..
Em      Am          B
 aku ikhlas yen akhire kudu
   Em       E  C
nompo loro iki..
  D             Bm         Em
tulung ojo kowe ninggalke aku..
 Am   D                G
aku pengen ning sandingmu..
                G
(ikhlasno wae bro..)

C       D               Bm       Em
 pancen iki dalane (aku raiso nompo..)
        Am      D
aku wis iso nerimo
          G
(tapi aku sing ora lilo..)
         C   D
pengenmu kepiye ?
          Bm         Em
(pengenku nyanding kowe..)
         Am
wis lalekke aku..
          D        G
(tak cobo nompo anane..) (lanjut dek..)

    G            C
mungkin wis takdire..
           D
kudu dikuatke..
   G    Bm      Em
nompo.. kenyataane..
         Am
aku ro kowe..
   D              G
pancen.. dudu jodone..

(Outro) C  Am D G
Lihat Semua Chord Aftershine
Posted on : by
Related Chords: