Kunci Gitar Vita Alvia - Susah Seneng



(Intro) F G Em Am
        Dm G C C G..

  C                      F
susah seneng wis tak lakoni..
  G                       C
karo kowe pepujaning ati iki..
   E                        Am
berjuang bebarengan njogo siji ati
        Dm
kanggo sliramu
              G
ojo mblenjani janjimu wingi..

(Intro) F G

    C                F
tresno iki ra bakal ilang..
       G                 C
cukup sliramu sing tak sayang..
 E                       Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
                G
sing iso nggawe ayem atiku..

(Intro) F G  C

(Chorus)
      F                    G
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       Em                 Am
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
        Dm           G
susah seneng.. dilakoni..
         C
bareng bareng..

        F              G
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            Em               Am
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        Dm                 G
matur suwun.. gelem nompo aku..
       C
opo anane..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C..

    C                F
tresno iki ra bakal ilang..
       G                 C
cukup sliramu sing tak sayang..
 E                       Am
ojo pernah ngelarani perasaanku
      Dm
mergo mung kowe
                G
sing iso nggawe ayem atiku..

(Chorus)
      F                    G
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       Em                 Am
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
        Dm           G
susah seneng.. dilakoni..
         C
bareng bareng..

        F              G
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            Em               Am
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        Dm                 G
matur suwun.. gelem nompo aku..
       C
opo anane..



Vita Alvia - Susah Seneng

(Intro) E F# D#m G#m
        C#m F# B B F#..

  B                      E
susah seneng wis tak lakoni..
  F#                      B
karo kowe pepujaning ati iki..
   D#                       G#m
berjuang bebarengan njogo siji ati
        C#m
kanggo sliramu
              F#
ojo mblenjani janjimu wingi..

(Intro) E F#

    B                E
tresno iki ra bakal ilang..
       F#                B
cukup sliramu sing tak sayang..
 D#                      G#m
ojo pernah ngelarani perasaanku
      C#m
mergo mung kowe
                F#
sing iso nggawe ayem atiku..

(Intro) E F# B

(Chorus)
      E                    F#
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       D#m                G#m
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
        C#m          F#
susah seneng.. dilakoni..
         B
bareng bareng..

        E              F#
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            D#m              G#m
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        C#m                F#
matur suwun.. gelem nompo aku..
       B
opo anane..

(Int.) E F# D#m G#m C#m F# B..
       E F# D#m G#m C#m F# B..

    B                E
tresno iki ra bakal ilang..
       F#                B
cukup sliramu sing tak sayang..
 D#                      G#m
ojo pernah ngelarani perasaanku
      C#m
mergo mung kowe
                F#
sing iso nggawe ayem atiku..

(Chorus)
      E                    F#
ojo lungo.. tetepo ning sandingku
       D#m                G#m
ojo ngaleh.. ngancani uripku..
        C#m          F#
susah seneng.. dilakoni..
         B
bareng bareng..

        E              F#
ojo nganti.. tresnomu ilang..
            D#m              G#m
mergo tresnoku.. iki wis tenanan..
        C#m                F#
matur suwun.. gelem nompo aku..
       B
opo anane..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: