Kunci Gitar Vita Alvia - Nebus Salah Chord



(Intro) C Am Dm G

C                  E
 arum gondone wes ilang suwi..
     F            G
neng endi saiki.. lehku nggoleki..
C                    Am
 arep tak tebus salahku..
           F              G
njaluk sepuromu, gedine dusoku..

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi..
   F                G
nyesele ning ati.. ora mari mari..
C                Am
 tak akoni aku salah..
              F
wes nggawe atimu susah..
       G
adoh teko bungah..

(Chorus)
C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
Dm                          G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
E                Am   G
opo.. kudu ro nyawaku..
       F                 G
yen pancen.. iso nebus dusoku..
         C
neng awakmu..

(Int.) C Am Dm G

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi..
   F                G
nyesele ning ati.. ora mari mari..
C                Am
 tak akoni aku salah..
              F
wes nggawe atimu susah..
       G
adoh teko bungah..

(Chorus)
C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
Dm                          G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
E               Am  G
aku ikhlas lilo ati..
       F                        G
nek pancen.. kudu kuwi sing tak lakoni..

C                      Am
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
 Dm                         G
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
E                Am   G
opo.. kudu ro nyawaku..
       F                 G
yen pancen.. iso nebus dusoku..
         C   F G       (C)
neng awakmu..  neng awakmu..

(Outro) C Am Dm G C -G C



Vita Alvia - Nebus Salah

(Intro) G Em Am D

G                  B
 arum gondone wes ilang suwi..
     C            D
neng endi saiki.. lehku nggoleki..
G                    Em
 arep tak tebus salahku..
           C              D
njaluk sepuromu, gedine dusoku..

G                    B
 getun pancen tibone neng mburi..
   C                D
nyesele ning ati.. ora mari mari..
G                Em
 tak akoni aku salah..
              C
wes nggawe atimu susah..
       D
adoh teko bungah..

(Chorus)
G                      Em
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
Am                          D
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
B                Em   D
opo.. kudu ro nyawaku..
       C                 D
yen pancen.. iso nebus dusoku..
         G
neng awakmu..

(Int.) G Em Am D

G                    B
 getun pancen tibone neng mburi..
   C                D
nyesele ning ati.. ora mari mari..
G                Em
 tak akoni aku salah..
              C
wes nggawe atimu susah..
       D
adoh teko bungah..

(Chorus)
G                      Em
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
Am                          D
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
B               Em  D
aku ikhlas lilo ati..
       C                        D
nek pancen.. kudu kuwi sing tak lakoni..

G                      Em
opo kudu sujud neng ngarep motomu..
 Am                         D
opo kudu sujud nyembah ning sikilmu..
B                Em   D
opo.. kudu ro nyawaku..
       C                 D
yen pancen.. iso nebus dusoku..
         G   C D       (G)
neng awakmu..  neng awakmu..

(Outro) G Em Am D G -D G

Chord Vita Alvia - Nebus Salah

Lihat Semua :