Kunci Gitar Vita Alvia - Minggir Awas Pliket



Capo di fret 1

C                  F
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am                Dm
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
      G                C
kringeten.. bareng awakmu..

                C
minggir awas pliket..
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C
hooh iyo iyo..

C                 F
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      G                 C
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
     Am             Dm
tangio.. ojo miring turumu
      G               C
ora sudi aku karo awakmu..

(Chorus)
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   C
duwe manuk yok ora kaku kaku..
               Dm
reneo nyedako aku.. sayang..
G                      C
 rene tak keplak gundulmu..

                C
minggir awas pliket..
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C
hooh iyo iyo..

C                  F
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G                    C
senajan.. wis sukses uripmu..
      Am                Dm
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
          G             C
gandeng pupu.. karo awakmu..

(Chorus)
                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                       C
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..

                 F
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  Dm
ngomongo piro regamu..
G                        C
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    Dm
minggato soko ngarepku..
G                      C
 timbang tak pancal raimu..



Vita Alvia - Minggir Awas Pliket

C#                 F#
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G#                   C#
senajan.. wis sukses uripmu..
      A#m               D#m
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
      G#               C#
kringeten.. bareng awakmu..

                C#
minggir awas pliket..
                      F#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C#
hooh iyo iyo..

C#                F#
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
      G#                C#
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
     A#m            D#m
tangio.. ojo miring turumu
      G#              C#
ora sudi aku karo awakmu..

(Chorus)
                 F#
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C#
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  D#m
ngomongo piro regamu..
G#                      C#
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F#
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C#
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    D#m
minggato soko ngarepku..
G#                     C#
 timbang tak pancal raimu..

                 F#
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C#
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  D#m
ngomongo piro regamu..
G#                       C#
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F#
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   C#
duwe manuk yok ora kaku kaku..
               D#m
reneo nyedako aku.. sayang..
G#                     C#
 rene tak keplak gundulmu..

                C#
minggir awas pliket..
                      F#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      F#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      G#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      C#
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             C#
hooh iyo iyo..

C#                 F#
mas.. kowe ojo sok ganteng
    G#                   C#
senajan.. wis sukses uripmu..
      A#m               D#m
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
          G#            C#
gandeng pupu.. karo awakmu..

(Chorus)
                 F#
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C#
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  D#m
ngomongo piro regamu..
G#                      C#
 tak dolne bengkok bapakku..

                    F#
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C#
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    D#m
minggato soko ngarepku..
G#                     C#
 timbang tak pancal raimu..

                 F#
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       C#
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  D#m
ngomongo piro regamu..
G#                       C#
 tak nyolong pitek tanggaku..

                    F#
kowe urung ngerti sopo aku..
                      C#
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    D#m
minggato soko ngarepku..
G#                     C#
 timbang tak pancal raimu..

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :