Kunci Gitar Vita Alvia - Mendung Ati



Capo di fret 1

(Intro) C G D Em
        C G D Em
        C G D Em
        C G D Em

Em           C         D           G
pengen tak lalekke.. kenangan ro kowe..
  C           D         G
nanging.. kok angel rasane..
 Am        Em          Am          Em
aku kudu piye.. carane ninggalne kowe..
    G          D           Em
opo saking gedine katresnanku.. (asik..)

Em       C          D         G
aku kudu iso.. ngelalekke rupane..
       C         D           G    B
supoyo moto iki iso mandeg nangis..
Am       Em          Am             Em
kesel atiku.. kerono korban janji manismu..
        G                          B
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani..

(Chorus)
Em           C
 banyu moto.. uwes asad..
G              D
 kerono pikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          Em        D
marang janjimu ning aku..

        C            D
mendung ning ati.. dadi saksi
     Em
kowe ninggalne aku..

(Int.) C G D Em
       C G D
       Am  Em C D Em

Em           C         D           G
pengen tak lalekke.. kenangan ro kowe..
  C           D         G
nanging.. kok angel rasane..
 Am        Em          Am          Em
aku kudu piye.. carane ninggalne kowe..
    G          D           Em
opo saking gedine katresnanku..

(kita goyang lagi bro..)

Em       C          D         G
aku kudu iso.. ngelalekke rupane..
       C         D           G    B
supoyo moto iki iso mandeg nangis..
Am       Em          Am             Em
kesel atiku.. kerono korban janji manismu..
        G                          B
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani..

(Chorus)
Em           C
 banyu moto.. uwes asad..
G              D
 kerono pikir.. kowe minggat
Em           C
 banyu moto.. uwes gugur..
G             D        Am
 kerono kowe.. uwes mundur..
          Em        D
marang janjimu ning aku..

        C            D
mendung ning ati.. dadi saksi
     Em
kowe ninggalne aku..

(Outro) C G D Em
        C G D
        Am  Em C D Em



Vita Alvia - Mendung Ati

(Intro) C# G# D# Fm
        C# G# D# Fm
        C# G# D# Fm
        C# G# D# Fm

Fm           C#        D#          G#
pengen tak lalekke.. kenangan ro kowe..
  C#          D#        G#
nanging.. kok angel rasane..
 A#m       Fm          A#m         Fm
aku kudu piye.. carane ninggalne kowe..
    G#         D#          Fm
opo saking gedine katresnanku.. (asik..)

Fm       C#         D#        G#
aku kudu iso.. ngelalekke rupane..
       C#        D#          G#   C
supoyo moto iki iso mandeg nangis..
A#m      Fm          A#m            Fm
kesel atiku.. kerono korban janji manismu..
        G#                         C
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani..

(Chorus)
Fm           C#
 banyu moto.. uwes asad..
G#             D#
 kerono pikir.. kowe minggat
Fm           C#
 banyu moto.. uwes gugur..
G#            D#       A#m
 kerono kowe.. uwes mundur..
          Fm        D#
marang janjimu ning aku..

        C#           D#
mendung ning ati.. dadi saksi
     Fm
kowe ninggalne aku..

(Int.) C# G# D# Fm
       C# G# D#
       A#m  Fm C# D# Fm

Fm           C#        D#          G#
pengen tak lalekke.. kenangan ro kowe..
  C#          D#        G#
nanging.. kok angel rasane..
 A#m       Fm          A#m         Fm
aku kudu piye.. carane ninggalne kowe..
    G#         D#          Fm
opo saking gedine katresnanku..

(kita goyang lagi bro..)

Fm       C#         D#        G#
aku kudu iso.. ngelalekke rupane..
       C#        D#          G#   C
supoyo moto iki iso mandeg nangis..
A#m      Fm          A#m            Fm
kesel atiku.. kerono korban janji manismu..
        G#                         C
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani..

(Chorus)
Fm           C#
 banyu moto.. uwes asad..
G#             D#
 kerono pikir.. kowe minggat
Fm           C#
 banyu moto.. uwes gugur..
G#            D#       A#m
 kerono kowe.. uwes mundur..
          Fm        D#
marang janjimu ning aku..

        C#           D#
mendung ning ati.. dadi saksi
     Fm
kowe ninggalne aku..

(Outro) C# G# D# Fm
        C# G# D#
        A#m  Fm C# D# Fm
Lihat Semua :

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya: