Kunci Gitar Vita Alvia - Laopo Tresno



(Intro) C  F Fm
        Dm G C..

      C
laopo aku trisno awakmu
             F        Fm
yen ujung ujunge loro..
        Dm                G
mestine aku ra gampang percoyo 
       C
ucap manismu..

          C
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
              F      Fm
ra manut alur dalane..
         Dm                G
terserah kowe ancen trisno iki
          C
ra iso di gape..

                Dm
yen memang takdire
             F
kudu tak kuatne 
              G
cukup ngene wae..

(Chorus)
        Am
koyo ngene tah rasane
         Em
trisno gedi ra di gape..
     F          G       C  E
kudu piye nompo kenyataane..

           Am
senadyan lorone tenanan
          Em
sing tak arep sesandingan..
        F            G     C      E
nanging nyatane mung dadi angenan..

(Int.) Am  Em  F G C

          C
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
              F      Fm
ra manut alur dalane..
         Dm                G
terserah kowe ancen trisno iki
          C
ra iso di gape..

                Dm
yen memang takdire
             F
kudu tak kuatne
              G
cukup ngene wae..

(Chorus)
        Am
koyo ngene tah rasane
         Em
trisno gedi ra di gape..
     F          G       C  E
kudu piye nompo kenyataane..

           Am
senadyan lorone tenanan
          Em
sing tak arep sesandingan..
        F            G     C
nanging nyatane mung dadi angenan..



Vita Alvia - Laopo Tresno

(Intro) A#  D# D#m
        Cm F A#..

      A#
laopo aku trisno awakmu
             D#       D#m
yen ujung ujunge loro..
        Cm                F
mestine aku ra gampang percoyo 
       A#
ucap manismu..

          A#
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
              D#     D#m
ra manut alur dalane..
         Cm                F
terserah kowe ancen trisno iki
          A#
ra iso di gape..

                Cm
yen memang takdire
             D#
kudu tak kuatne 
              F
cukup ngene wae..

(Chorus)
        Gm
koyo ngene tah rasane
         Dm
trisno gedi ra di gape..
     D#         F       A# D
kudu piye nompo kenyataane..

           Gm
senadyan lorone tenanan
          Dm
sing tak arep sesandingan..
        D#           F     A#     D
nanging nyatane mung dadi angenan..

(Int.) Gm  Dm  D# F A#

          A#
sadar tah kowe polah sing mbok gawe
              D#     D#m
ra manut alur dalane..
         Cm                F
terserah kowe ancen trisno iki
          A#
ra iso di gape..

                Cm
yen memang takdire
             D#
kudu tak kuatne
              F
cukup ngene wae..

(Chorus)
        Gm
koyo ngene tah rasane
         Dm
trisno gedi ra di gape..
     D#         F       A# D
kudu piye nompo kenyataane..

           Gm
senadyan lorone tenanan
          Dm
sing tak arep sesandingan..
        D#           F     A#
nanging nyatane mung dadi angenan..
Lihat Semua :

Vita Alvia

Chord Kunci Gitar lainnya: