Kunci Gitar Vita Alvia - Koco Bureng (Lagu Banyuwangi)



(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

               G
mulet miring selisih
      Dm             Am
welas iki mergo sing imbang
              G
kudu riko jangkepi
       Dm              Am
myakne anteng ati sing goyang

 F          Dm
isun koyo bubukan
        G         F       Am
tanpo gulo rasane pait temenan
  F            Dm
podo sun tanpo riko
         G         Em
sing ono manis manise
 Am -Bm-C-Dm-C-Bm-Am
urip iki..

(Chorus)
                       Am
koco bureng di nggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F    G        Am
nono jawabe.. nono balese

                       Am
koco bureng dinggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F         Em      Am
nono jawabe.. sing ono balese

  Dm           Am
koco bureng di nggo dandan
  Em    G     Am
demen demen dewek..

               G
mulet miring selisih
      Dm             Am
welas iki mergo sing imbang
              G
kudu riko jangkepi
       Dm              Am
myakne anteng ati sing goyang

 F          Dm
isun koyo bubukan
        G         F       Am
tanpo gulo rasane pait temenan
  F            Dm
podo sun tanpo riko
         G         Em  Am
sing ono manis manise urip iki..

(Int.) Am  Dm G  F
       Am-Bm-C-Dm-C-Bm-Am

(Chorus)
                       Am
koco bureng di nggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F    G        Am
nono jawabe.. nono balese

                       Am
koco bureng dinggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F         Em      Am
nono jawabe.. sing ono balese

                       Am
koco bureng di nggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F    G        Am
nono jawabe.. nono balese

                       Am
koco bureng dinggo dandan
          Dm
nono gambare..
G
 seneng sampek edan
         F         Em      Am
nono jawabe.. sing ono balese

  Dm           Am
koco bureng di nggo dandan
  Em    G     Am
demen demen dewek..

(Outro) Dm Am Em G Am



Vita Alvia - Koco Bureng (Lagu Banyuwangi)

(Intro) Gm D# F Gm
        Gm D# F Gm

               F
mulet miring selisih
      Cm             Gm
welas iki mergo sing imbang
              F
kudu riko jangkepi
       Cm              Gm
myakne anteng ati sing goyang

 D#         Cm
isun koyo bubukan
        F         D#      Gm
tanpo gulo rasane pait temenan
  D#           Cm
podo sun tanpo riko
         F         Dm
sing ono manis manise
 Gm -Am-A#-Cm-A#-Am-Gm
urip iki..

(Chorus)
                       Gm
koco bureng di nggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#   F        Gm
nono jawabe.. nono balese

                       Gm
koco bureng dinggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#        Dm      Gm
nono jawabe.. sing ono balese

  Cm           Gm
koco bureng di nggo dandan
  Dm    F     Gm
demen demen dewek..

               F
mulet miring selisih
      Cm             Gm
welas iki mergo sing imbang
              F
kudu riko jangkepi
       Cm              Gm
myakne anteng ati sing goyang

 D#         Cm
isun koyo bubukan
        F         D#      Gm
tanpo gulo rasane pait temenan
  D#           Cm
podo sun tanpo riko
         F         Dm  Gm
sing ono manis manise urip iki..

(Int.) Gm  Cm F  D#
       Gm-Am-A#-Cm-A#-Am-Gm

(Chorus)
                       Gm
koco bureng di nggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#   F        Gm
nono jawabe.. nono balese

                       Gm
koco bureng dinggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#        Dm      Gm
nono jawabe.. sing ono balese

                       Gm
koco bureng di nggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#   F        Gm
nono jawabe.. nono balese

                       Gm
koco bureng dinggo dandan
          Cm
nono gambare..
F
 seneng sampek edan
         D#        Dm      Gm
nono jawabe.. sing ono balese

  Cm           Gm
koco bureng di nggo dandan
  Dm    F     Gm
demen demen dewek..

(Outro) Cm Gm Dm F Gm
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: