Kunci Gitar Vita Alvia - Dadi Mantan


AutoScroll  

Capo di fret 2

(Intro) C F C F

  C                 G
kowe pacarane karo aku
        Am                 Em
tapi nyapo kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
kowe sering ngejak aku kencan
           Dm
nyapo wong liyo
                      G
sing lingguh ning pelaminan..

  C                      G
pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C
nanging saiki diriku yang dadi mantan..

(Intro) F G Em Am Dm G C G

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C       G
sial tenan nasibku.. oh yeah..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C
kowe seneng aku sing mati..

  C                 G
kowe pacarane karo aku
        Am                     Em
tapi nyapo lha kok nikahe karo wong liyo
  F                       C
kowe sering ngejak aku kencan
           Dm
nyapo wong liyo
                      G
sing lingguh ning pelaminan

  C                    G
pacaran jare ngantek nikahan
        Am                      Em
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   F                       C
ndisik aku sing paling kok sayang
          Dm      G            C
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) F G Em Am Dm G C G

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C       G
sial tenan nasibku.. uyeee..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C  G
kowe seneng aku sing mati

     C                  G          F
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
G               C        G
sial tenan nasibku.. oh..woo..
    C                   G             F
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     G                 C
kowe seneng aku sing mati
Dm     G                 C
  kowe seneng aku sing mati..



Vita Alvia - Dadi Mantan

(Intro) D G D G

  D                 A
kowe pacarane karo aku
        Bm                 F#m
tapi nyapo kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan..

  D                      A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang dadi mantan..

(Intro) G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D       A
sial tenan nasibku.. oh yeah..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D
kowe seneng aku sing mati..

  D                 A
kowe pacarane karo aku
        Bm                     F#m
tapi nyapo lha kok nikahe karo wong liyo
  G                       D
kowe sering ngejak aku kencan
           Em
nyapo wong liyo
                      A
sing lingguh ning pelaminan

  D                    A
pacaran jare ngantek nikahan
        Bm                      F#m
tapi nyapo aku sing mbok wenehi undangan
   G                       D
ndisik aku sing paling kok sayang
          Em      A            D
nanging saiki diriku yang dadi mantan

(Intro) G A F#m Bm Em A D A

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D       A
sial tenan nasibku.. uyeee..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D  A
kowe seneng aku sing mati

     D                  A          G
tego tenan dirimu meninggalkan aku..
A               D        A
sial tenan nasibku.. oh..woo..
    D                   A             G
opo kowe sepaneng medot katresnan iki..
     A                 D
kowe seneng aku sing mati
Em     A                 D
  kowe seneng aku sing mati..
Lihat semua chord Vita Alvia
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: