Kunci Gitar Vita Alvia - Bojoku Semangatku



(Intro) C D Bm Em
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G..

    G                C
bojoku wonge ra ngganteng
         Am            D
ireng mbuseng kileng kileng..
          G            C
nanging wani kerjo rekoso
           D       G
sing nggarai aku tresno..

    G               C
bojoku wonge ra gengsi
       Am         D
kerjo abot di lakoni
          G             C
snadyan sibuk tetep gemati
       D           G
tetep eling anak istri..

    C          D
bojoku semangatku..
            Bm      Em
sing nggawe bungah atiku
        C             D            G
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    C          D
bojoku semangatku
        Bm         Em
susah seneng karo aku..
        C            D          C
matur suwun Gusti sampun di paringi
     D           G
bojo engkang gemati..

    G                C
bojoku wonge ra ngganteng
         Am            D
ireng mbuseng kileng kileng..
          G            C
nanging wani kerjo rekoso
           D       G
sing nggarai aku tresno..

(Intro) C D Bm Em
        C D G..
        C D Bm Em
        C D G..

    G               C
bojoku wonge ra gengsi
       Am         D
kerjo abot di lakoni
          G             C
snadyan sibuk tetep gemati
       D           G
tetep eling anak istri..

(Chorus)
    C          D
bojoku semangatku..
            Bm      Em
sing nggawe bungah atiku
        C             D            G
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    C          D
bojoku semangatku
        Bm         Em
susah seneng karo aku..
        C            D          C
matur suwun Gusti sampun di paringi
     D           G
bojo engkang gemati..

    C          D
bojoku semangatku..
            Bm      Em
sing nggawe bungah atiku
        C             D            G
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    C          D
bojoku semangatku
        Bm         Em
susah seneng karo aku..
        C            D          C
matur suwun Gusti sampun di paringi
     D           G
bojo engkang gemati..
     D           G
bojo engkang gemati..



Vita Alvia - Bojoku Semangatku

(Intro) Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

    F                Bb
bojoku wonge ra ngganteng
         Gm            C
ireng mbuseng kileng kileng..
          F            Bb
nanging wani kerjo rekoso
           C       F
sing nggarai aku tresno..

    F               Bb
bojoku wonge ra gengsi
       Gm         C
kerjo abot di lakoni
          F             Bb
snadyan sibuk tetep gemati
       C           F
tetep eling anak istri..

    Bb         C
bojoku semangatku..
            Am      Dm
sing nggawe bungah atiku
        Bb            C            F
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    Bb         C
bojoku semangatku
        Am         Dm
susah seneng karo aku..
        Bb           C          Bb
matur suwun Gusti sampun di paringi
     C           F
bojo engkang gemati..

    F                Bb
bojoku wonge ra ngganteng
         Gm            C
ireng mbuseng kileng kileng..
          F            Bb
nanging wani kerjo rekoso
           C       F
sing nggarai aku tresno..

(Intro) Bb C Am Dm
        Bb C F..
        Bb C Am Dm
        Bb C F..

    F               Bb
bojoku wonge ra gengsi
       Gm         C
kerjo abot di lakoni
          F             Bb
snadyan sibuk tetep gemati
       C           F
tetep eling anak istri..

(Chorus)
    Bb         C
bojoku semangatku..
            Am      Dm
sing nggawe bungah atiku
        Bb            C            F
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    Bb         C
bojoku semangatku
        Am         Dm
susah seneng karo aku..
        Bb           C          Bb
matur suwun Gusti sampun di paringi
     C           F
bojo engkang gemati..

    Bb         C
bojoku semangatku..
            Am      Dm
sing nggawe bungah atiku
        Bb            C            F
kerjo rino wengi.. yo mung kanggo aku..

    Bb         C
bojoku semangatku
        Am         Dm
susah seneng karo aku..
        Bb           C          Bb
matur suwun Gusti sampun di paringi
     C           F
bojo engkang gemati..
     C           F
bojo engkang gemati..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: