Kunci Gitar Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)



         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  F           G
anjay anjay anjay..
                C
angel temen tuturanmu..

(Intro) C G Dm Am G
        C G F G..

C      Em
ngel.. angel..
        F          C
angel temen tuturanmu..
C      Em
ngel.. angel..
        F         C
angel temen kandananmu..

Dm          F             C
 sampek meniren rasane lambeku
              G         Dm
kerono sering ngandani awakmu
           F             C
sampek meniren rasane lambeku
                 G
nanging kowe seh tetep..
                C          G
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  Dm            Am   G
kesel, kesel lambeku..

         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  F           G
anjay anjay anjay..
                C
angel temen tuturanmu..

(Int.) Am... Am...
       C G Dm Am G
       C G F G..

C      Em
ngel.. angel..
        F          C
angel temen tuturanmu..
C      Em
ngel.. angel..
        F         C
angel temen kandananmu..

Dm          F             C
 sampek meniren rasane lambeku
              G         Dm
kerono sering ngandani awakmu
           F             C
sampek meniren rasane lambeku
                 G
nanging kowe seh tetep..
                C          G
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  Dm            Am   G
kesel, kesel lambeku..

         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  F           G
anjay anjay anjay..
                C     G
angel temen tuturanmu..

         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  Dm            Am   G
kesel, kesel lambeku..

         C
tak kandani ora manut
       G
tak omongi ora nurut
  F           G
anjay anjay anjay..
                C
angel temen tuturanmu..



Vita Alvia - Anjay (Angel Temen Tuturanmu)

         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  B           C#
anjay anjay anjay..
                F#
angel temen tuturanmu..

(Intro) F# C# G#m D#m C#
        F# C# B C#..

F#     A#m
ngel.. angel..
        B          F#
angel temen tuturanmu..
F#     A#m
ngel.. angel..
        B         F#
angel temen kandananmu..

G#m         B             F#
 sampek meniren rasane lambeku
              C#        G#m
kerono sering ngandani awakmu
           B             F#
sampek meniren rasane lambeku
                 C#
nanging kowe seh tetep..
                F#         C#
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  G#m           D#m  C#
kesel, kesel lambeku..

         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  B           C#
anjay anjay anjay..
                F#
angel temen tuturanmu..

(Int.) D#m... D#m...
       F# C# G#m D#m C#
       F# C# B C#..

F#     A#m
ngel.. angel..
        B          F#
angel temen tuturanmu..
F#     A#m
ngel.. angel..
        B         F#
angel temen kandananmu..

G#m         B             F#
 sampek meniren rasane lambeku
              C#        G#m
kerono sering ngandani awakmu
           B             F#
sampek meniren rasane lambeku
                 C#
nanging kowe seh tetep..
                F#         C#
seh tetep ora gelem nggugu..

(Chorus)
         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  G#m           D#m  C#
kesel, kesel lambeku..

         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  B           C#
anjay anjay anjay..
                F#    C#
angel temen tuturanmu..

         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  G#m           D#m  C#
kesel, kesel lambeku..

         F#
tak kandani ora manut
       C#
tak omongi ora nurut
  B           C#
anjay anjay anjay..
                F#
angel temen tuturanmu..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: