Kunci Gitar Vita Alvia - Angin Dalu



Capo di fret 3

(Intro) Am Dm G C F Dm E
        Am Dm G C F Dm E..

Am      Dm
ibarat angin dalu
G             C
hang ngerasuk ring dodo
F       Dm
sepine ati iki
     E
sing kuat sun nyonggo..

Am         Dm
kangen keliwat kangen
G        C
atinisun nyang riko
F       B             E
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Am  Dm   G             C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm            E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G          C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
               (Am)
riko sing ono teka..

(Intro) Am Dm G C F Dm E

Am      Dm
ibarat angin dalu
G             C
hang ngerasuk ring dodo
F       Dm
sepine ati iki
     E
sing kuat sun nyonggo..

Am         Dm
kangen keliwat kangen
G        C
atinisun nyang riko
F         B           E
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Am  Dm   G             C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm            E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G          C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
               (Am)
riko sing ono teka..

(Int.) Am Dm G C F Dm E

(Chorus)
     Am  Dm   G             C
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
F         Dm            E
welas iki mung kanggo riko..
   Am   Dm        G          C
abote roso.. nyonggo kangen iki..
F           Dm        E
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
                F Dm E Am
riko sing ono teka..



Vita Alvia - Angin Dalu

(Intro) Cm Fm A# D# G# Fm G
        Cm Fm A# D# G# Fm G..

Cm      Fm
ibarat angin dalu
A#            D#
hang ngerasuk ring dodo
G#      Fm
sepine ati iki
     G
sing kuat sun nyonggo..

Cm         Fm
kangen keliwat kangen
A#       D#
atinisun nyang riko
G#      D             G
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Cm  Fm   A#            D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#        Fm            G
welas iki mung kanggo riko..
   Cm   Fm        A#         D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#          Fm        G
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
               (Cm)
riko sing ono teka..

(Intro) Cm Fm A# D# G# Fm G

Cm      Fm
ibarat angin dalu
A#            D#
hang ngerasuk ring dodo
G#      Fm
sepine ati iki
     G
sing kuat sun nyonggo..

Cm         Fm
kangen keliwat kangen
A#       D#
atinisun nyang riko
G#        D           G
opo tah riko sing keroso..

(Chorus)
     Cm  Fm   A#            D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#        Fm            G
welas iki mung kanggo riko..
   Cm   Fm        A#         D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#          Fm        G
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
               (Cm)
riko sing ono teka..

(Int.) Cm Fm A# D# G# Fm G

(Chorus)
     Cm  Fm   A#            D#
mergane ati.. sing tau ngeliyo..
G#        Fm            G
welas iki mung kanggo riko..
   Cm   Fm        A#         D#
abote roso.. nyonggo kangen iki..
G#          Fm        G
isun sing kuat.. riko sing ono teka..
                G# Fm G Cm
riko sing ono teka..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: