Kunci Gitar Vita Alvia - Aku Ikhlas



(Intro) Am F G C F G..
        
               C
puas puasno atimu..
C7                          F
 rasah tanggung yen arep ngelarani aku..
Fm                     C
 aku menak tak nyawang polahmu..
    Dm               G
tak trimone masio atiku tatu..

               C
tutokno lelakonmu..
C7                      F
 katekno nggonmu nggawe panas atiku..
Fm                    C
 arep piye koe.. eman sifatmu..
    Dm          G         C
gur rung reti.. kesenenganmu..

(Chorus)
  F                   G
masio abot.. ning tak songgone..
Em                        Am      A
 ikhlas ra ikhlas wis tak trimone..
        Dm
masio dilarake..
 G                      C         C7
aku lilo mergo wedi kelangan kowe..

   F                G
pandongaku.. sak bendinane
Em                  Am      A
 mugo kowe kelingan janjine..
    Dm
wis cukup semene..
  G                       C
pacobanku.. dan ono mandegke..

(Int.) C... C...
       Am F G C F G..

               C
tutokno lelakonmu..
C7                      F
 katekno nggonmu nggawe panas atiku..
Fm                    C
 arep piye koe.. eman sifatmu..
    Dm          G         C
gur rung reti.. kesenenganmu..

(Chorus)
  F                   G
masio abot.. ning tak songgone..
Em                        Am      A
 ikhlas ra ikhlas wis tak trimone..
        Dm
masio dilarake..
 G                      C         C7
aku lilo mergo wedi kelangan kowe..

   F                G
pandongaku.. sak bendinane
Em                  Am      A
 mugo kowe kelingan janjine..
    Dm
wis cukup semene..
  G                       C
pacobanku.. dan ono mandegke..
Lihat Semua Chord Vita Alvia
Posted on : by
Related Chords: