Kunci Gitar Ucup Klaten feat. Salsabila - Kelaran Ati



(Intro) C G Am G F  Fm..

C         G        Am           Em
yen eling esemmu.. gawe trenyuh atiku
  F        G         C
gawe.. aku ra biso turu..
Dm       G               C      G    Am
 opo ra eling aku naliko ngucap janjimu
G       Dm        G        C
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

Dm        G          C      G   Am
 pirang taun kowe gandeng karo aku..
         Dm     G          C   G
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

(Chorus)
    C        G
kelaran ati iki..
    Am          Em
yen eling manis janjimu..
   F          G              C
janji.. sing uwis mbok blenjani..
         F              G
rasane nggrantes ning dodo..
         Em         Am
nggawe gelo lan kuciwo..
          Dm       G        C
ninggal tatu.. sak jroning atiku..

(Int.) Dm  Am  Dm E Am..
       Dm  Am  F G C..

         Am         Em
duh kang mas ngapuranen aku
    C          G
yen aku ninggalne kowe
   Am       G         C
pancen iki uwis kahanane..
        Dm        G
wong tuaku ra setuju
         C            Am
yen kowe nyanding awakku
     Dm       G          C     G
lilakno aku.. ikhlasno lungaku..

(Chorus)
    C        G
kelaran ati iki..
    Am          Em
yen eling manis janjimu..
   F          G              C
janji.. sing uwis mbok blenjani..

          F          G
tak dongakno kowe mulyo
        C  G    Am
senajan atiku loro..
       Dm        G          C
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

    C        G
kelaran ati iki..
    Am          Em
yen eling manis janjimu..
F             G              C
janji.. seng uwis mbok blenjani..
          Dm         G
tak dongakno kowe mulyo
        C  G    Am
senajan atiku loro..
       Dm        G          C
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

          Dm         G
tak dongakno kowe mulyo
        C  G    Am
senajan atiku loro..
       Dm        G          C
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..



Ucup Klaten feat. Salsabila - Kelaran Ati

(Intro) F# C# D#m C# B  Bm..

F#        C#       D#m          A#m
yen eling esemmu.. gawe trenyuh atiku
  B        C#        F#
gawe.. aku ra biso turu..
G#m      C#              F#     C#   D#m
 opo ra eling aku naliko ngucap janjimu
C#      G#m       C#       F#
ruang tamu.. dadi seksi sumpahmu..

G#m       C#         F#     C#  D#m
 pirang taun kowe gandeng karo aku..
         G#m    C#         F#  C#
ora nyongko.. kowe ninggal aku..

(Chorus)
    F#       C#
kelaran ati iki..
    D#m         A#m
yen eling manis janjimu..
   B          C#             F#
janji.. sing uwis mbok blenjani..
         B              C#
rasane nggrantes ning dodo..
         A#m        D#m
nggawe gelo lan kuciwo..
          G#m      C#       F#
ninggal tatu.. sak jroning atiku..

(Int.) G#m  D#m  G#m A# D#m..
       G#m  D#m  B C# F#..

         D#m        A#m
duh kang mas ngapuranen aku
    F#         C#
yen aku ninggalne kowe
   D#m      C#        F#
pancen iki uwis kahanane..
        G#m       C#
wong tuaku ra setuju
         F#           D#m
yen kowe nyanding awakku
     G#m      C#         F#    C#
lilakno aku.. ikhlasno lungaku..

(Chorus)
    F#       C#
kelaran ati iki..
    D#m         A#m
yen eling manis janjimu..
   B          C#             F#
janji.. sing uwis mbok blenjani..

          B          C#
tak dongakno kowe mulyo
        F# C#   D#m
senajan atiku loro..
       G#m       C#         F#
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

    F#       C#
kelaran ati iki..
    D#m         A#m
yen eling manis janjimu..
B             C#             F#
janji.. seng uwis mbok blenjani..
          G#m        C#
tak dongakno kowe mulyo
        F# C#   D#m
senajan atiku loro..
       G#m       C#         F#
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..

          G#m        C#
tak dongakno kowe mulyo
        F# C#   D#m
senajan atiku loro..
       G#m       C#         F#
tak ikhlasno.. kowe ro wong liyo..
Lihat Semua :

Ucup Klaten

Chord Kunci Gitar lainnya: