Kunci Gitar Ucup Klaten - Sangu Urip



Capo di fret 5

(Intro) F G C..
        F G C..
        G-Am-B..

         C                    G
kanca-kanca urip iku sing tenanan
        G                      C
golek ilmu kanggo sangu masa depan
       C                   F
aja gampang katut rusake jaman
        C        G        C
tetep jaga perilaku kesopanan..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe.. uga akherate..

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune..
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C   G
mulya uripe.. uga akherate..

(Int.) C F C F
       C F C F
       C F C F
       C F C..
       G C F G C
       G-Am-B

        C                   G
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            G                        C
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          C                  F
gek ning omah diseneni ro ibune..
       C            G       C
merga aku mung nyekeli hp wae..

(Chorus)
          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..

          F               C
arep nang omah.. apa nang sekolah
             G              C
sing penting kabeh.. pada bungah..
    F             C
aja lali.. dijaga akhlake
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..
       G                C
mulya uripe.. uga akherate..



Ucup Klaten - Sangu Urip

(Intro) Bb C F..
        Bb C F..
        C-Dm-E..

         F                    C
kanca-kanca urip iku sing tenanan
        C                      F
golek ilmu kanggo sangu masa depan
       F                   Bb
aja gampang katut rusake jaman
        F        C        F
tetep jaga perilaku kesopanan..

          Bb              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    Bb            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F   C
mulya uripe.. uga akherate..

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          F                  Bb
gek ning omah diseneni ro ibune..
       F            C       F
merga aku mung nyekeli hp wae..

          Bb              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    Bb            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F   C
mulya uripe.. uga akherate..

(Int.) F Bb F Bb
       F Bb F Bb
       F Bb F Bb
       F Bb F..
       C F Bb C F
       C-Dm-E

        F                   C
golek ilmu ora kabeh gawe penak..
            C                        F
ngontak-ngantuk nang kelas malah digetak..
          F                  Bb
gek ning omah diseneni ro ibune..
       F            C       F
merga aku mung nyekeli hp wae..

(Chorus)
          Bb              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    Bb            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..

          Bb              F
arep nang omah.. apa nang sekolah
             C              F
sing penting kabeh.. pada bungah..
    Bb            F
aja lali.. dijaga akhlake
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..
       C                F
mulya uripe.. uga akherate..
Lihat Semua Chord Ucup Klaten
Posted on : by

Chord Ucup Klaten - Sangu Urip

Related Chords: