Kunci Gitar Klaten Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Rama Muncul Chord



(Intro) C D Bm Em
        Am C D

    G          Bm
jaremu.. kowe ora bakal lungo..
        C        D          G      D
ninggal aku sing wis kadung tresno..
    G                  Bm
jaremu.. aku mung siji-sijine..
           C             D         G
nanging nyatane aku mung salah sijine..

(Int.) C D G..

      Em     Bm
wis kadung sayang..
    C           G
wis kadung berjuang..
  Em           Bm
kowe lungo ninggal loro..
C                D
gan..deng wong liyo..

(Chorus)
      C      D
alun-alun klaten
         Bm        Em
ngalor sitik matahari..
         Am
mbiyen niat dadi manten
D             G
malah.. blenjani..
          C    D
cukup ngerti wae
         Bm            Em
tresnomu kuwi mung sepele..
          Am
tiwas tak tenani
          D        G
mung gawe kelaran ati..

(Int.) C D Bm Em
       Am D G..
       Am  Bm Em
       C A D..

(Rap)
      G
wis seprono seprene
      D
aku kenal karo kowe
    Em
nganti lali wektu
          Bm
lehku nresnani awakmu
  C
kowe ora ngerti
         G
opo sing tak roso iki
  Am
kowe pilih lungo
        D
ngeboti tresno sing liyo..

      G
wis kadung sayang
      D
wis kadung ku berjuang
      Em
tresnoku sing tenanan
           Bm
malah mbok anggep dolanan
 C                    G
aku kudu kuat ngadepi kenyataan
  Am
yowis ora popo
    D               G
aku loss minggato.. kono..

(Chorus)
      C      D
alun-alun klaten
         Bm        Em
ngalor sitik matahari..
         Am
mbiyen niat dadi manten
D             G
malah.. blenjani..
          C    D
cukup ngerti wae
         Bm            Em
tresnomu kuwi mung sepele..
          Am
tiwas tak tenani
          D        G
mung gawe kelaran ati..

      C      D
alun-alun klaten
         Bm        Em
ngalor sitik matahari..
         Am
mbiyen niat dadi manten
D             G
malah.. blenjani..
          C    D
cukup ngerti wae
         Bm            Em
tresnomu kuwi mung sepele..
          Am
tiwas tak tenani
          D        G
mung gawe kelaran ati..
Em        Am
tiwas tak tenani
          D        G   -D G
mung gawe kelaran ati..



Klaten Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Rama Muncul

(Intro) F G Em Am
        Dm F G

    C          Em
jaremu.. kowe ora bakal lungo..
        F        G          C      G
ninggal aku sing wis kadung tresno..
    C                  Em
jaremu.. aku mung siji-sijine..
           F             G         C
nanging nyatane aku mung salah sijine..

(Int.) F G C..

      Am     Em
wis kadung sayang..
    F           C
wis kadung berjuang..
  Am           Em
kowe lungo ninggal loro..
F                G
gan..deng wong liyo..

(Chorus)
      F      G
alun-alun klaten
         Em        Am
ngalor sitik matahari..
         Dm
mbiyen niat dadi manten
G             C
malah.. blenjani..
          F    G
cukup ngerti wae
         Em            Am
tresnomu kuwi mung sepele..
          Dm
tiwas tak tenani
          G        C
mung gawe kelaran ati..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       Dm  Em Am
       F D G..

(Rap)
      C
wis seprono seprene
      G
aku kenal karo kowe
    Am
nganti lali wektu
          Em
lehku nresnani awakmu
  F
kowe ora ngerti
         C
opo sing tak roso iki
  Dm
kowe pilih lungo
        G
ngeboti tresno sing liyo..

      C
wis kadung sayang
      G
wis kadung ku berjuang
      Am
tresnoku sing tenanan
           Em
malah mbok anggep dolanan
 F                    C
aku kudu kuat ngadepi kenyataan
  Dm
yowis ora popo
    G               C
aku loss minggato.. kono..

(Chorus)
      F      G
alun-alun klaten
         Em        Am
ngalor sitik matahari..
         Dm
mbiyen niat dadi manten
G             C
malah.. blenjani..
          F    G
cukup ngerti wae
         Em            Am
tresnomu kuwi mung sepele..
          Dm
tiwas tak tenani
          G        C
mung gawe kelaran ati..

      F      G
alun-alun klaten
         Em        Am
ngalor sitik matahari..
         Dm
mbiyen niat dadi manten
G             C
malah.. blenjani..
          F    G
cukup ngerti wae
         Em            Am
tresnomu kuwi mung sepele..
          Dm
tiwas tak tenani
          G        C
mung gawe kelaran ati..
Am        Dm
tiwas tak tenani
          G        C   -G C
mung gawe kelaran ati..

Chord Klaten Kelaran Ati - Ucup Klaten feat. Rama Muncul

Lihat Semua :