Kunci Gitar Surya Akbar feat. Della Rosa - Pujaan Hati



Capo di fret 3

(Intro) Fm  C  Fm  C Fm C Fm

   C         G       Am
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      F           G        C
tekan seprene aku ra iso lali..
      F          G
tak titipke roso kangenku
      Em        Am
lewat sumilire angin ndalu
        F         G        Am
yo mung siji sliramu ning atiku..

(Intro) C Fm C G

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang sing Kuoso
     F          G       Am    G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

(Chorus)
           C          G
rino wengi tansah kelingan..
             Am            Em
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F           C
opo iki sing jenenge
     Dm           G
wong nandang kasmaran..

           C         G
tresnoku tulus soko ati
            Am            Em
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F                C
langit bumi sing dadi saksi
     Dm          G        C
mung kanggo kowe pujaan hati..

(Int.) C Bm Am...
       Am Fm C G

    C      G          Am
gedene.. roso pengarepku..
     F           G         C
urip sesandingan karo sliramu..
    F           G
aku yo mung iso dedungo
      Em              Am
nyenyuwun marang sing Kuoso
     F          G       Am    G
mugo katresnan iki dadi nyoto..

(Chorus)
           C          G
rino wengi tansah kelingan..
             Am            Em
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F           C
opo iki sing jenenge
     Dm           G
wong nandang kasmaran..

           C         G
tresnoku tulus soko ati
            Am            Em
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F                C
langit bumi sing dadi saksi
     Dm          G        C   G#
mung kanggo kowe pujaan hati..

(Chorus) (Overtone)
           C#         G#
rino wengi tansah kelingan..
             A#m           Fm
yo mung sliramu sing ning angan angan
 F#          C#
opo iki sing jenenge
     D#m          G#
wong nandang kasmaran..

           C#        G#
tresnoku tulus soko ati
            A#m           Fm
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  F#               C#
langit bumi sing dadi saksi
     D#m         G#       C#
mung kanggo kowe pujaan hati..

  F#       G#
kuati dongane..
   Fm         A#m
pasrahke karo sing gawe
    F#            G#       C#
aku lan kowe mugo dadi jodone..

(Outro) D#m G# C# F#m C#



Surya Akbar feat. Della Rosa - Pujaan Hati

(Intro) G#m  D#  G#m  D# G#m D# G#m

   D#        A#      Cm
esemu.. sing gawe ayeme ati..
      G#          A#       D#
tekan seprene aku ra iso lali..
      G#         A#
tak titipke roso kangenku
      Gm        Cm
lewat sumilire angin ndalu
        G#        A#       Cm
yo mung siji sliramu ning atiku..

(Intro) D# G#m D# A#

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang sing Kuoso
     G#         A#      Cm    A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

(Chorus)
           D#         A#
rino wengi tansah kelingan..
             Cm            Gm
yo mung sliramu sing ning angan angan
 G#          D#
opo iki sing jenenge
     Fm           A#
wong nandang kasmaran..

           D#        A#
tresnoku tulus soko ati
            Cm            Gm
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  G#               D#
langit bumi sing dadi saksi
     Fm          A#       D#
mung kanggo kowe pujaan hati..

(Int.) D# Dm Cm...
       Cm G#m D# A#

    D#     A#         Cm
gedene.. roso pengarepku..
     G#          A#        D#
urip sesandingan karo sliramu..
    G#          A#
aku yo mung iso dedungo
      Gm              Cm
nyenyuwun marang sing Kuoso
     G#         A#      Cm    A#
mugo katresnan iki dadi nyoto..

(Chorus)
           D#         A#
rino wengi tansah kelingan..
             Cm            Gm
yo mung sliramu sing ning angan angan
 G#          D#
opo iki sing jenenge
     Fm           A#
wong nandang kasmaran..

           D#        A#
tresnoku tulus soko ati
            Cm            Gm
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  G#               D#
langit bumi sing dadi saksi
     Fm          A#       D#  B
mung kanggo kowe pujaan hati..

(Chorus) (Overtone)
           E          B
rino wengi tansah kelingan..
             C#m           G#m
yo mung sliramu sing ning angan angan
 A           E
opo iki sing jenenge
     F#m          B
wong nandang kasmaran..

           E         B
tresnoku tulus soko ati
            C#m           G#m
kanggo sliramu sing tak anti anti..
  A                E
langit bumi sing dadi saksi
     F#m         B        E
mung kanggo kowe pujaan hati..

  A        B
kuati dongane..
   G#m        C#m
pasrahke karo sing gawe
    A             B        E
aku lan kowe mugo dadi jodone..

(Outro) F#m B E Am E
Lihat Semua :

Della Rosa

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.