Kunci Gitar SINJO X KrisNKros - Ora Luntur (Cover by Woro Widowati)



Capo di fret 2

(Intro) C

                   C
loro ati tetep tak tahan..
                    Em
nadyaan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wes kadung nyaman..
                     G
mergo aku wes kadung sayang..

(Intro) C Em F G

  C                       Em
salah.. aku ngakoni ki pancen salah..
  F                          G
salah.. tresnani kowe sing durung pisah..
   C                         Em
ngopo.. ngopo kowe kok yo nembe crito..
   F                      G
crito.. kowe isih nduweke wong liyo

     F
ning cedakmu..
                            C
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  F
tangis ati..
  Dm                     G
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

(Chorus)
                   C
loro ati tetep tak tahan..
                    Em
nadyaan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wes kadung nyaman..
                     G
mergo aku wes kadung sayang..

                     C
konco konco ngarahke mundur..
                     Em
di anggep wae deknen sedulur..
                  F
tapi tresnoku ora luntur..
                     G
nganti tekanku tutup umur..

(Int.) F G Em Am Dm  G..

   C                         Em
ngopo.. ngopo kowe kok yo nembe crito..
   F                      G
crito.. kowe isih nduweke wong liyo

(Chorus)
                   C
loro ati tetep tak tahan..
                    Em
nadyaan rasane ra karuan..
                     F
mergo aku wes kadung nyaman..
                     G
mergo aku wes kadung sayang..

                     C
konco konco ngarahke mundur..
                     Em
di anggep wae deknen sedulur..
                  F
tapi tresnoku ora luntur..
                     G
nganti tekanku tutup umur..

(Outro) C Em F G

    F      G          C
nganti.. tekan tutup umur..
      F        G              C
tresnaku.. nganti.. tutup... umur..



SINJO X KrisNKros - Ora Luntur (Cover by Woro Widowati)

(Intro) D

                   D
loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
nadyaan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wes kadung nyaman..
                     A
mergo aku wes kadung sayang..

(Intro) D F#m G A

  D                       F#m
salah.. aku ngakoni ki pancen salah..
  G                          A
salah.. tresnani kowe sing durung pisah..
   D                         F#m
ngopo.. ngopo kowe kok yo nembe crito..
   G                      A
crito.. kowe isih nduweke wong liyo

     G
ning cedakmu..
                            D
kroso adem tentrem jeroning atiku iki..
  G
tangis ati..
  Em                     A
kulo niki kedah kados pundi Gusti..

(Chorus)
                   D
loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
nadyaan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wes kadung nyaman..
                     A
mergo aku wes kadung sayang..

                     D
konco konco ngarahke mundur..
                     F#m
di anggep wae deknen sedulur..
                  G
tapi tresnoku ora luntur..
                     A
nganti tekanku tutup umur..

(Int.) G A F#m Bm Em  A..

   D                         F#m
ngopo.. ngopo kowe kok yo nembe crito..
   G                      A
crito.. kowe isih nduweke wong liyo

(Chorus)
                   D
loro ati tetep tak tahan..
                    F#m
nadyaan rasane ra karuan..
                     G
mergo aku wes kadung nyaman..
                     A
mergo aku wes kadung sayang..

                     D
konco konco ngarahke mundur..
                     F#m
di anggep wae deknen sedulur..
                  G
tapi tresnoku ora luntur..
                     A
nganti tekanku tutup umur..

(Intro) D F#m G A

    G      A          D
nganti.. tekan tutup umur..
      G        A              D
tresnaku.. nganti.. tutup... umur..
Lihat Semua Chord Woro Widowati
Posted on : by
Related Chords: