Kunci Gitar Woro Widowati - Nyambangi Ati Chord



Capo : fret 2

(Intro) F -E Am G F  G..

      C         F          C
mergo wis ono kowe ning atiku..
-G/B     Am          D          G
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   E          Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        F        G           Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     A        Dm
kowe ngobati ati iki..
  E              Am        G
teko loro.. sing ra mari-mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  Em        Am
nemu sandarane..
       Dm        G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) Dm -Em F G..

      C         Fm         C
mergo wis ono kowe ning atiku..
-G/B     Am          D          G
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    F           G
senajan kerep dilarani..
   Em         Am
sampek arep nutup ati..
  Dm                   G
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        F        G           Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     A        Dm
kowe ngobati ati iki..
  E              Am
teko loro.. sing ra mari-mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  Em        Am
nemu sandarane..
       Dm        G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) Bm -E Am G F Em
       Dm -Em F G..

            F-G           -F E  -G#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     Am       Dm
kowe ngobati ati iki..
  E              Am
teko loro.. sing ra mari mari..

      F       G
saiki akhire atiku wis..
  E         Am
nemu sandarane..
       Dm        G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       Dm        G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..

        D/F#     Fm          Em
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     Am       Dm
kowe ngobati ati iki..
  E              Am
teko loro.. sing ra mari-mari..

-G     F       G
 saiki akhire atiku wis..
  E         Am
nemu sandarane..
       Dm        G      C
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       Dm        G  -C
ning dodomu.. atiku..
  F    G CMaj7
tenang..



Woro Widowati - Nyambangi Ati

(Intro) G -F# Bm A G  A..

      D         G          D
mergo wis ono kowe ning atiku..
-A/C#    Bm          E          A
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#         Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        G        A           F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     B        Em
kowe ngobati ati iki..
  F#             Bm        A
teko loro.. sing ra mari-mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#m       Bm
nemu sandarane..
       Em        A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) Em -F#m G A..

      D         Gm         D
mergo wis ono kowe ning atiku..
-A/C#    Bm          E          A
 aku ra mbukak.. ati kanggo liyane..
    G           A
senajan kerep dilarani..
   F#m        Bm
sampek arep nutup ati..
  Em                   A
kowe.. teko nyambangi ati..

(Chorus)
        G        A           F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     B        Em
kowe ngobati ati iki..
  F#             Bm
teko loro.. sing ra mari-mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#m       Bm
nemu sandarane..
       Em        A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

(Int.) C#m -F# Bm A G F#m
       Em -F#m G A..

            G-A           -G F# -A#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     Bm       Em
kowe ngobati ati iki..
  F#             Bm
teko loro.. sing ra mari mari..

      G       A
saiki akhire atiku wis..
  F#        Bm
nemu sandarane..
       Em        A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       Em        A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..

        E/G#     Gm          F#m
mergo kowe.. wis ngilangno perih..
     Bm       Em
kowe ngobati ati iki..
  F#             Bm
teko loro.. sing ra mari-mari..

-A     G       A
 saiki akhire atiku wis..
  F#        Bm
nemu sandarane..
       Em        A      D
ning dodomu.. atiku.. tenang..
       Em        A  -D
ning dodomu.. atiku..
  G    A DMaj7
tenang..

Chord Woro Widowati - Nyambangi Ati

Lihat Semua :