Kunci Gitar Putri Kristya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)



   F           G
Gusti mang paringi jodoh
  Em          Am
siji.. sing gemati
     Dm          G
sing gelem ngancani
        C
susah seneng nganti mati..
   F           G
Gusti nyuwun tulung
      Em      Am
ampun di semayani..
  Dm         G       C
mugo dongaku di ijabahi..

(Intro) F G Em Am Dm G C

C                   Em
sampe saiki aku.. durung rabi..
Am                   G
merga kahanan uripku iki..
  F               G
durung sempet tak pacari,
   Em        A
PDKT wae wes alergi
  F              G           C
koyo ngene nasib wong ora nduwe..

C                    Em
saben dino mesti ono sing bully..
   Am                      G
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
        F        G
kadang aku iri karo kowe
      Em        A
opo wae wis dicepakne
   F          G          C
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro) F G C

(Chorus)
   F           G
Gusti mang paringi jodoh
  Em          Am
siji.. sing gemati
     Dm          G
sing gelem ngancani
        C
susah seneng nganti mati..
   F           G
Gusti nyuwun tulung
      Em      Am
ampun di semayani..
  Dm         G       C
mugo dongaku di ijabahi..

(Int.) F G Em Am Dm G C
       F G Em Am Dm G  C

C                    Em
saben dino mesti ono sing bully..
   Am                      G
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
        F        G
kadang aku iri karo kowe
      Em        A
opo wae wis dicepakne
   F          G          C
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro) F G C

(Chorus)
   F           G
Gusti mang paringi jodoh
  Em          Am
siji.. sing gemati
     Dm          G
sing gelem ngancani
        C
susah seneng nganti mati..
   F           G
Gusti nyuwun tulung
      Em      Am
ampun di semayani..
  Dm         G       C
mugo dongaku di ijabahi..

   F           Gm
Gusti mang paringi jodoh
  Em          Am
siji.. sing gemati
     Dm          G
sing gelem ngancani
        C
susah seneng nganti mati..
   F           G
Gusti nyuwun tulung
      Em      Am
ampun di semayani..
  Dm         G       C  Am
mugo dongaku di ijabahi..
  Dm         G       C
mugo dongaku di ijabahi...



Putri Kristya - JOPER (Jomblo Pengen Rabi)

   E           F#
Gusti mang paringi jodoh
  D#m         G#m
siji.. sing gemati
     C#m         F#
sing gelem ngancani
        B
susah seneng nganti mati..
   E           F#
Gusti nyuwun tulung
      D#m     G#m
ampun di semayani..
  C#m        F#      B
mugo dongaku di ijabahi..

(Intro) E F# D#m G#m C#m F# B

B                   D#m
sampe saiki aku.. durung rabi..
G#m                  F#
merga kahanan uripku iki..
  E               F#
durung sempet tak pacari,
   D#m       G#
PDKT wae wes alergi
  E              F#          B
koyo ngene nasib wong ora nduwe..

B                    D#m
saben dino mesti ono sing bully..
   G#m                     F#
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
        E        F#
kadang aku iri karo kowe
      D#m       G#
opo wae wis dicepakne
   E          F#         B
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro) E F# B

(Chorus)
   E           F#
Gusti mang paringi jodoh
  D#m         G#m
siji.. sing gemati
     C#m         F#
sing gelem ngancani
        B
susah seneng nganti mati..
   E           F#
Gusti nyuwun tulung
      D#m     G#m
ampun di semayani..
  C#m        F#      B
mugo dongaku di ijabahi..

(Int.) E F# D#m G#m C#m F# B
       E F# D#m G#m C#m F# B

B                    D#m
saben dino mesti ono sing bully..
   G#m                     F#
mergo nengdi nengdi aku sendiri..
        E        F#
kadang aku iri karo kowe
      D#m       G#
opo wae wis dicepakne
   E          F#         B
pancen kabeh iki wis dalane..

(Intro) E F# B

(Chorus)
   E           F#
Gusti mang paringi jodoh
  D#m         G#m
siji.. sing gemati
     C#m         F#
sing gelem ngancani
        B
susah seneng nganti mati..
   E           F#
Gusti nyuwun tulung
      D#m     G#m
ampun di semayani..
  C#m        F#      B
mugo dongaku di ijabahi..

   E           F#m
Gusti mang paringi jodoh
  D#m         G#m
siji.. sing gemati
     C#m         F#
sing gelem ngancani
        B
susah seneng nganti mati..
   E           F#
Gusti nyuwun tulung
      D#m     G#m
ampun di semayani..
  C#m        F#      B  G#m
mugo dongaku di ijabahi..
  C#m        F#      B
mugo dongaku di ijabahi...
Lihat Semua Chord Putri Kristya
Posted on : by
Related Chords: