Kunci Gitar Pranz AGS - Tresno Tekan Mati



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..

  C                  G
essemanmu.. tansah nggawe ayem ati..
   Am               G
ra bakal aku lali marang sliramu
         C
pujaan.. hati..
    Am   Em       F          C
sedino dino.. esemmu katon nyoto..
   Dm         G            C
yo mung ono kowe seng neng dodo..

(Intro) Dm G C..

(Chorus)
F    G       C
kowe pujaan hati..
Am             Dm
seng wes tak patri..
    G           C
ono ning njero ati..
    F            G
ora bakal tak culno..
     C        Am
sliramu ono dodo..
   Dm           G             C
mergo yo mung kowe seng tak tresno..

 F        G        C
aku.. tresno kowe sayang..
    Am         Dm
nganti tekan mati..
        G          C
sliramu tetep neng ati..
   F           G         C      Am
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Dm             G        C
yo mung kowe sing dadi pujaan..

(Int.) F G C Am
       Dm G C..
       F G C Am
       Dm G C..

    Am   Em       F          C
sedino dino.. esemmu katon nyoto..
   Dm         G            C
yo mung ono kowe seng neng dodo..

(Chorus)
F    G       C
kowe pujaan hati..
Am             Dm
seng wes tak patri..
    G           C
ono ning njero ati..
    F            G
ora bakal tak culno..
     C        Am
sliramu ono dodo..
   Dm           G             C
mergo yo mung kowe seng tak tresno..

 F        G        C
aku.. tresno kowe sayang..
    Am         Dm
nganti tekan mati..
        G          C
sliramu tetep neng ati..
   F           G         C      Am
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Dm             G        C
yo mung kowe sing dadi pujaan..

 F        G       C
aku.. tresno kowe sayang..
    Am         Dm
nganti tekan mati..
        G          C
sliramu tetep neng ati..
   F           G         C      Am
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Dm             G        C
yo mung kowe sing dadi pujaan..
   Dm           G           C
mergo yo mung kowe sing tak sayang..
   Dm           G
mergo yo mung kowe..
           C
sing tak.. sayang..



Pranz AGS - Tresno Tekan Mati

(Intro) Bb C Am Dm
        Gm C F..

  F                  C
essemanmu.. tansah nggawe ayem ati..
   Dm               C
ra bakal aku lali marang sliramu
         F
pujaan.. hati..
    Dm   Am       Bb         F
sedino dino.. esemmu katon nyoto..
   Gm         C            F
yo mung ono kowe seng neng dodo..

(Intro) Gm C F..

(Chorus)
Bb   C       F
kowe pujaan hati..
Dm             Gm
seng wes tak patri..
    C           F
ono ning njero ati..
    Bb           C
ora bakal tak culno..
     F        Dm
sliramu ono dodo..
   Gm           C             F
mergo yo mung kowe seng tak tresno..

 Bb       C        F
aku.. tresno kowe sayang..
    Dm         Gm
nganti tekan mati..
        C          F
sliramu tetep neng ati..
   Bb          C         F      Dm
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Gm             C        F
yo mung kowe sing dadi pujaan..

(Int.) Bb C F Dm
       Gm C F..
       Bb C F Dm
       Gm C F..

    Dm   Am       Bb         F
sedino dino.. esemmu katon nyoto..
   Gm         C            F
yo mung ono kowe seng neng dodo..

(Chorus)
Bb   C       F
kowe pujaan hati..
Dm             Gm
seng wes tak patri..
    C           F
ono ning njero ati..
    Bb           C
ora bakal tak culno..
     F        Dm
sliramu ono dodo..
   Gm           C             F
mergo yo mung kowe seng tak tresno..

 Bb       C        F
aku.. tresno kowe sayang..
    Dm         Gm
nganti tekan mati..
        C          F
sliramu tetep neng ati..
   Bb          C         F      Dm
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Gm             C        F
yo mung kowe sing dadi pujaan..

 Bb       C       F
aku.. tresno kowe sayang..
    Dm         Gm
nganti tekan mati..
        C          F
sliramu tetep neng ati..
   Bb          C         F      Dm
sampai.. nanti kowe ra bakal.. ilang..
   Gm             C        F
yo mung kowe sing dadi pujaan..
   Gm           C           F
mergo yo mung kowe sing tak sayang..
   Gm           C
mergo yo mung kowe..
           F
sing tak.. sayang..

Pranz AGS

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :