Kunci Gitar Pranz AGS - Simpang Lima Medhot Tresno Chord



Capo : fret 5

(Intro) C F G C
        Am Dm G C

   C
sliramu mbiyen pernah janji..
    F           G            C
ora bakal.. ninggalke tresno iki..
        Dm        G
nanging nyatane kowe tego
    C
ninggalke tresnoku..
      F               G
tanpo mikir.. lorone atiku..

    C     G          Am      G
mbrebes.. netes eluh banyu moto
         F
ngiringi langkahmu
G             C
ninggalno aku lungo..
     Dm      Em          Am   G
kowe ora ngerti.. rosone ati iki..
    F                      G
amergo perih.. sing mbok paringi..

(Chorus)
   F                G
simpang.. lima purwodadi..
        Em                  A
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         F                   G
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            C
tekan selawase..

             F                  G
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Em                      A
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              F
kowe medhotke tresno
              G
ninggalno aku lungo
                  C
malah nggandheng wong liyo..

(Int.) Em Am F C
       Am F C G

   C      G          Am      G
mbrebes.. netes eluh banyu moto
         F
ngiringi langkahmu
G             C
ninggalno aku lungo..
     Dm      Em          Am   G
kowe ora ngerti.. rosone ati iki..
    F                      G
amergo perih.. sing mbok paringi..

(Chorus)
   F                G
simpang.. lima purwodadi..
        Em                  A
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         F                   G
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            C
tekan selawase..

             F                  G
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Em                      A
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              F
kowe medhotke tresno
              G
ninggalno aku lungo
                  C
malah nggandheng wong liyo..

   F                G
simpang.. lima purwodadi..
        Em                  A
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         F                   G
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            C
tekan selawase..

             F                  G
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Em                      A
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              F
kowe medhotke tresno
              G
ninggalno aku lungo
                  C
malah nggandheng wong liyo..





(Intro) F Bb C F
        Dm Gm C F

   F
sliramu mbiyen pernah janji..
    Bb          C            F
ora bakal.. ninggalke tresno iki..
        Gm        C
nanging nyatane kowe tego
    F
ninggalke tresnoku..
      Bb              C
tanpo mikir.. lorone atiku..

    F     C          Dm      C
mbrebes.. netes eluh banyu moto
         Bb
ngiringi langkahmu
C             F
ninggalno aku lungo..
     Gm      Am          Dm   C
kowe ora ngerti.. rosone ati iki..
    Bb                     C
amergo perih.. sing mbok paringi..

(Chorus)
   Bb               C
simpang.. lima purwodadi..
        Am                  D
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         Bb                  C
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            F
tekan selawase..

             Bb                 C
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Am                      D
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              Bb
kowe medhotke tresno
              C
ninggalno aku lungo
                  F
malah nggandheng wong liyo..

(Int.) Am Dm Bb F
       Dm Bb F C

   F      C          Dm      C
mbrebes.. netes eluh banyu moto
         Bb
ngiringi langkahmu
C             F
ninggalno aku lungo..
     Gm      Am          Dm   C
kowe ora ngerti.. rosone ati iki..
    Bb                     C
amergo perih.. sing mbok paringi..

(Chorus)
   Bb               C
simpang.. lima purwodadi..
        Am                  D
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         Bb                  C
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            F
tekan selawase..

             Bb                 C
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Am                      D
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              Bb
kowe medhotke tresno
              C
ninggalno aku lungo
                  F
malah nggandheng wong liyo..

   Bb               C
simpang.. lima purwodadi..
        Am                  D
dadi saksi naliko aku lan kowe..
         Bb                  C
nglakoni tresno.. sumpah setiyo..
            F
tekan selawase..

             Bb                 C
nanging nyatane.. kowe medhotke tresno..
        Am                      D
jaremu ora ono.. restune wong tuwo..
              Bb
kowe medhotke tresno
              C
ninggalno aku lungo
                  F
malah nggandheng wong liyo..

Chord Pranz AGS - Simpang Lima Medhot Tresno

Lihat Semua :