Kunci Gitar Pojok Kampung - Tanpo Ikatan Chord



Capo : fret 4

           F       G
(bakal tak perjuangke..)
           Em         Am
(kowe sing ono ning kene..)
         Dm         G         C
(mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..)

(Intro) F G Em Am
        Dm G C..
        F G Em Am
        Dm G C  G..

 C        G          Am         Em
aku lan kowe.. amung sewates konco..
        F         G            C
nanging suwe-suwe kok dadi tresno..
  F        G      Em       Am
kenopo awakmu.. dadi pepujaning atiku..
        Dm          G       C   G
mikirke kowe.. mung marai halu..

 C           G
aku ora nyongko wae..
   Am         Em
ngopo malah kowe..
       F                G       C
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 F         G       Em            Am
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         Dm       G             C
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

(Chorus)
          F       G
bakal tak perjuangke..
          Em         Am
kowe sing ono ning kene..
        Dm         G         C
mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..

         F       G
arep sak gedene opo..
        Em            Am
masalah ning ngarep moto..
         Dm            G        C
ra bakal tak culke.. tekan saklawase..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C..
       F G Em Am
       Dm G C..

 C           G
aku ora nyongko wae..
   Am         Em
ngopo malah kowe..
       F                G       C
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 F         G       Em            Am
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         Dm       G             C
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

  F           G         Em     Am
kowe kudu ngerti roso.. atiku iki..
        Dm              G
mergo roso tresno.. wes tak pendem..
C
ning njero ati..

  F          G
kabeh tak niati tekan..
Em         Am
sesok bebrayan..
      Dm        G        C
mergo kahanan.. tanpo ikatan..

(Chorus)
          F       G
bakal tak perjuangke..
          Em         Am
kowe sing ono ning kene..
        Dm         G         C
mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..

         F       G
arep sak gedene opo..
        Em            Am
masalah ning ngarep moto..
         Dm            G        C
ra bakal tak culke.. tekan saklawase..

           F       G
(bakal tak perjuangke..)
           Em         Am
(kowe sing ono ning kene..)
         Dm         G         C
(mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..)

          F       G
(arep sak gedene opo..)
         Em            Am
(masalah ning ngarep moto..)
          Dm            G        C
(ra bakal tak culke.. tekan saklawase..)



Pojok Kampung - Tanpo Ikatan

           A       B
(bakal tak perjuangke..)
           G#m        C#m
(kowe sing ono ning kene..)
         F#m        B         E
(mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..)

(Intro) A B G#m C#m
        F#m B E..
        A B G#m C#m
        F#m B E  B..

 E        B          C#m        G#m
aku lan kowe.. amung sewates konco..
        A         B            E
nanging suwe-suwe kok dadi tresno..
  A        B      G#m      C#m
kenopo awakmu.. dadi pepujaning atiku..
        F#m         B       E   B
mikirke kowe.. mung marai halu..

 E           B
aku ora nyongko wae..
   C#m        G#m
ngopo malah kowe..
       A                B       E
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 A         B       G#m           C#m
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         F#m      B             E
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

(Chorus)
          A       B
bakal tak perjuangke..
          G#m        C#m
kowe sing ono ning kene..
        F#m        B         E
mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..

         A       B
arep sak gedene opo..
        G#m           C#m
masalah ning ngarep moto..
         F#m           B        E
ra bakal tak culke.. tekan saklawase..

(Int.) A B G#m C#m
       F#m B E..
       A B G#m C#m
       F#m B E..

 E           B
aku ora nyongko wae..
   C#m        G#m
ngopo malah kowe..
       A                B       E
sing bakal dadi pilihan atiku dewe..
 A         B       G#m           C#m
opo mergo aku.. pernah mbok gawe tatu..
         F#m      B             E
untuk mencoba.. hubungan yang baru..

  A           B         G#m    C#m
kowe kudu ngerti roso.. atiku iki..
        F#m             B
mergo roso tresno.. wes tak pendem..
E
ning njero ati..

  A          B
kabeh tak niati tekan..
G#m        C#m
sesok bebrayan..
      F#m       B        E
mergo kahanan.. tanpo ikatan..

(Chorus)
          A       B
bakal tak perjuangke..
          G#m        C#m
kowe sing ono ning kene..
        F#m        B         E
mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..

         A       B
arep sak gedene opo..
        G#m           C#m
masalah ning ngarep moto..
         F#m           B        E
ra bakal tak culke.. tekan saklawase..

           A       B
(bakal tak perjuangke..)
           G#m        C#m
(kowe sing ono ning kene..)
         F#m        B         E
(mergo kahanane aku ro kowe.. jodone..)

          A       B
(arep sak gedene opo..)
         G#m           C#m
(masalah ning ngarep moto..)
          F#m           B        E
(ra bakal tak culke.. tekan saklawase..)

Chord Pojok Kampung - Tanpo Ikatan

Lihat Semua :