Kunci Gitar Pojok Kampung - Ikhlas Nerimo Chord



Capo : fret 4

(Intro) F G C F G
        Em Am Dm G C G..

C             F
 saiki kowe teko ning uripku..
G                 C
 aku nresnani awakmu..
Am       Dm           G
 ra sengojo.. nduweni tresnomu..
             C   G
nyenengke atiku..

C                F
 saiki sikapmu bedo karo aku..
G                 C
 Gusti tulung opo salahku iki..
Am         Dm         G
 wis nglakoni.. yen akhire..
         C
raiso nyawiji..

(Chorus)
             F
iseh kurang opo aku iki..
     G
ning uripmu..
         Em
mbok sia-siake..
       A
mbok larani atiku
         Dm
kurang sabar piye aku..
        G
ngadepi sikapmu..
                 C
sing ra ngerteni aku..

           F
mugo kowe iso bahagia..
           G
senajan ra ro aku..
     Em               A
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        Dm          G
yen akhire.. kowe lungo..
          C
medot tresno..

F       G
 kowe lungo..
          Em           A
ninggal loro.. (ha..aaaa..)
       Dm  G C G
aku nrimo..

C                F
 saiki sikapmu bedo karo aku..
G                 C
 Gusti tulung opo salahku iki..
Am         Dm         G
 wis nglakoni.. yen akhire..
         C
raiso nyawiji..

(Chorus)
             F
iseh kurang opo aku iki..
     G
ning uripmu..
         Em
mbok sia-siake..
       A
mbok larani atiku
         Dm
kurang sabar piye aku..
        G
ngadepi sikapmu..
                 C
sing ra ngerteni aku..

           F
mugo kowe iso bahagia..
           G
senajan ra ro aku..
     Em               A
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        Dm          G
yen akhire.. kowe lungo..
          C
medot tresno..

             F
iseh kurang opo aku iki..
     G
ning uripmu..
         Em
mbok sia-siake..
       A
mbok larani atiku
         Dm
kurang sabar piye aku..
        G
ngadepi sikapmu..
                 C
sing ra ngerteni aku..

           F
mugo kowe iso bahagia..
           G
senajan ra ro aku..
     Em               A
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        Dm          G
yen akhire.. kowe lungo..
          C
medot tresno..
F       G               F
 kowe lungo.. karo wong liyo..
G#           C
 karo wong liyo..



Pojok Kampung - Ikhlas Nerimo

(Intro) A B E A B
        G#m C#m F#m B E B..

E             A
 saiki kowe teko ning uripku..
B                 E
 aku nresnani awakmu..
C#m      F#m          B
 ra sengojo.. nduweni tresnomu..
             E   B
nyenengke atiku..

E                A
 saiki sikapmu bedo karo aku..
B                 E
 Gusti tulung opo salahku iki..
C#m        F#m        B
 wis nglakoni.. yen akhire..
         E
raiso nyawiji..

(Chorus)
             A
iseh kurang opo aku iki..
     B
ning uripmu..
         G#m
mbok sia-siake..
       C#
mbok larani atiku
         F#m
kurang sabar piye aku..
        B
ngadepi sikapmu..
                 E
sing ra ngerteni aku..

           A
mugo kowe iso bahagia..
           B
senajan ra ro aku..
     G#m              C#
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        F#m         B
yen akhire.. kowe lungo..
          E
medot tresno..

A       B
 kowe lungo..
          G#m          C#
ninggal loro.. (ha..aaaa..)
       F#m B E B
aku nrimo..

E                A
 saiki sikapmu bedo karo aku..
B                 E
 Gusti tulung opo salahku iki..
C#m        F#m        B
 wis nglakoni.. yen akhire..
         E
raiso nyawiji..

(Chorus)
             A
iseh kurang opo aku iki..
     B
ning uripmu..
         G#m
mbok sia-siake..
       C#
mbok larani atiku
         F#m
kurang sabar piye aku..
        B
ngadepi sikapmu..
                 E
sing ra ngerteni aku..

           A
mugo kowe iso bahagia..
           B
senajan ra ro aku..
     G#m              C#
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        F#m         B
yen akhire.. kowe lungo..
          E
medot tresno..

             A
iseh kurang opo aku iki..
     B
ning uripmu..
         G#m
mbok sia-siake..
       C#
mbok larani atiku
         F#m
kurang sabar piye aku..
        B
ngadepi sikapmu..
                 E
sing ra ngerteni aku..

           A
mugo kowe iso bahagia..
           B
senajan ra ro aku..
     G#m              C#
aku uwes ikhlas.. nerimo..
        F#m         B
yen akhire.. kowe lungo..
          E
medot tresno..
A       B               A
 kowe lungo.. karo wong liyo..
C            E
 karo wong liyo..

Chord Pojok Kampung - Ikhlas Nerimo

Lihat Semua :