Kunci Gitar Pojok Kampung - Ora Gampang



Capo di fret 2

(Intro) C G Am G F C Dm G
        C G Am G F C Dm G C

C      G      Am         G
masa lalu.. biarlah berlalu..
   F          C     Dm           G
mergo wong tuamu.. ora paring restu..
C     G           Am       G
wes cukup.. tekan semene wae..
    F         C       Dm        G
ceritoku ro kowe.. raiso diteruske..

F         G
tak ikhlaske..
     C        Am
kowe karo liyane..
F               G
 pancen iki dalane..

(Chorus)
     C   G         Am         G
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     F                G       C
aku iso nompo senajan atiku loro..
    F           G
yen pancen takdire
        C    G/B   Am
tresno iki koyo ngene..
  F          G         C
sepurane wes cukup semene..

(Int.) F G C Am
        F G C..
        F G C Am
        F G C..
        G-G G-G G G

F         G
tak ikhlaske..
     C        Am
kowe karo liyane..
F               G
 pancen iki dalane..

(Chorus)
     C   G         Am         G
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     F                G       C
aku iso nompo senajan atiku loro..
    F           G
yen pancen takdire
        C          Am
tresno iki koyo ngene..
  F          G         C
sepurane wes cukup semene..

     F   G         C          Am
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     F                G       C
aku iso nompo senajan atiku loro..
    F           G
yen pancen takdire
        C          Am
tresno iki koyo ngene..
  F          G         C
sepurane wes cukup semene.. (ho'a ho'e..)

     F   G         C          Am
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     Dm               G       C
aku iso nompo senajan atiku loro..
    F           G
yen pancen takdire
        C          Am
tresno iki koyo ngene..
  F          G         C
sepurane wes cukup semene..
  F          G         C
sepurane wes cukup semene..
      F      G               C
dek sepurane.. wes cukup semene..



Pojok Kampung - Ora Gampang

(Intro) D A Bm A G D Em A
        D A Bm A G D Em A D

D      A      Bm         A
masa lalu.. biarlah berlalu..
   G          D     Em           A
mergo wong tuamu.. ora paring restu..
D     A           Bm       A
wes cukup.. tekan semene wae..
    G         D       Em        A
ceritoku ro kowe.. raiso diteruske..

G         A
tak ikhlaske..
     D        Bm
kowe karo liyane..
G               A
 pancen iki dalane..

(Chorus)
     D   A         Bm         A
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     G                A       D
aku iso nompo senajan atiku loro..
    G           A
yen pancen takdire
        D    A/C#  Bm
tresno iki koyo ngene..
  G          A         D
sepurane wes cukup semene..

(Int.) G A D Bm
        G A D..
        G A D Bm
        G A D..
        A-A A-A A A

G         A
tak ikhlaske..
     D        Bm
kowe karo liyane..
G               A
 pancen iki dalane..

(Chorus)
     D   A         Bm         A
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     G                A       D
aku iso nompo senajan atiku loro..
    G           A
yen pancen takdire
        D          Bm
tresno iki koyo ngene..
  G          A         D
sepurane wes cukup semene..

     G   A         D          Bm
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     G                A       D
aku iso nompo senajan atiku loro..
    G           A
yen pancen takdire
        D          Bm
tresno iki koyo ngene..
  G          A         D
sepurane wes cukup semene.. (ho'a ho'e..)

     G   A         D          Bm
lalekno aku.. aku iseh iso mlaku..
     Em               A       D
aku iso nompo senajan atiku loro..
    G           A
yen pancen takdire
        D          Bm
tresno iki koyo ngene..
  G          A         D
sepurane wes cukup semene..
  G          A         D
sepurane wes cukup semene..
      G      A               D
dek sepurane.. wes cukup semene..
Lihat Semua :

Pojok Kampung

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.