Kunci Gitar Vita Alvia feat. Mahesa - Kangen Riko



Capo di fret 3

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

C                  F
petenge bengi sing biso
G                C
ningguli manis cerito
Dm
hang bengen tau ketulis
F                  G
nong ati nisun lan riko..

      Am      Em
masio saiki podo podo duwe
       F      G    C
dayung lan prahu dewek..
     Am        Em
dadi nyatane roso welas iki
      F            G
magih sing gelem entek..

(Chorus)
         C               Em
opo isun salah kadong saiki
            Am
kangen riko maning..
    G              Dm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Em    Am
mergo sun buru kroso
  Dm              G
welas.. iki duwen riko..

          C
kadang yo getun
           Em            Am
tapi wis kadung garise gedigi
    G              Dm
munggoh.. biso dibaleni
             Em  Am
lembar anyar digawe
    Dm              G        C
sun lan riko urip seneng selawase

(Int.) C G Am G Dm Em Am F G..

C                  F
petenge bengi sing biso
G                C
ningguli manis cerito
Dm
hang bengen tau ketulis
F                  G
nong ati nisun lan riko..

      Am      Em
masio saiki podo podo duwe
       F      G    C
dayung lan prahu dewek..
     Am        Em
dadi nyatane roso welas iki
      F            G
magih sing gelem entek..

(Chorus)
         C               Em
opo isun salah kadong saiki
            Am
kangen riko maning..
    G              Dm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Em    Am
mergo sun buru kroso
  Dm              G
welas.. iki duwen riko..

          C
kadang yo getun
           Em            Am
tapi wis kadung garise gedigi
    G              Dm
munggoh.. biso dibaleni
             Em  Am
lembar anyar digawe
    Dm              G       (C)
sun lan riko urip seneng selawase

         C               Em
opo isun salah kadong saiki
            Am
kangen riko maning..
    G              Dm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Em    Am
mergo sun buru kroso
  Dm              G
welas.. iki duwen riko..

          C
kadang yo getun
           Em            Am
tapi wis kadung garise gedigi
    G              Dm
munggoh.. biso dibaleni
             Em  Am
lembar anyar digawe
    Dm              G        C
sun lan riko urip seneng selawase

(Outro) C G Am G F Em Am F G  C..



Vita Alvia feat. Mahesa - Kangen Riko

(Intro) D# A# Cm Gm
        G# D# Fm A#

D#                 G#
petenge bengi sing biso
A#               D#
ningguli manis cerito
Fm
hang bengen tau ketulis
G#                 A#
nong ati nisun lan riko..

      Cm      Gm
masio saiki podo podo duwe
       G#     A#   D#
dayung lan prahu dewek..
     Cm        Gm
dadi nyatane roso welas iki
      G#           A#
magih sing gelem entek..

(Chorus)
         D#              Gm
opo isun salah kadong saiki
            Cm
kangen riko maning..
    A#             Fm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Gm    Cm
mergo sun buru kroso
  Fm              A#
welas.. iki duwen riko..

          D#
kadang yo getun
           Gm            Cm
tapi wis kadung garise gedigi
    A#             Fm
munggoh.. biso dibaleni
             Gm  Cm
lembar anyar digawe
    Fm              A#       D#
sun lan riko urip seneng selawase

(Int.) D# A# Cm A# Fm Gm Cm G# A#..

D#                 G#
petenge bengi sing biso
A#               D#
ningguli manis cerito
Fm
hang bengen tau ketulis
G#                 A#
nong ati nisun lan riko..

      Cm      Gm
masio saiki podo podo duwe
       G#     A#   D#
dayung lan prahu dewek..
     Cm        Gm
dadi nyatane roso welas iki
      G#           A#
magih sing gelem entek..

(Chorus)
         D#              Gm
opo isun salah kadong saiki
            Cm
kangen riko maning..
    A#             Fm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Gm    Cm
mergo sun buru kroso
  Fm              A#
welas.. iki duwen riko..

          D#
kadang yo getun
           Gm            Cm
tapi wis kadung garise gedigi
    A#             Fm
munggoh.. biso dibaleni
             Gm  Cm
lembar anyar digawe
    Fm              A#      (D#)
sun lan riko urip seneng selawase

         D#              Gm
opo isun salah kadong saiki
            Cm
kangen riko maning..
    A#             Fm
ngimpi.. biso riko sanding..
            Gm    Cm
mergo sun buru kroso
  Fm              A#
welas.. iki duwen riko..

          D#
kadang yo getun
           Gm            Cm
tapi wis kadung garise gedigi
    A#             Fm
munggoh.. biso dibaleni
             Gm  Cm
lembar anyar digawe
    Fm              A#       D#
sun lan riko urip seneng selawase

(Outro) D# A# Cm A# G# Gm Cm G# A#  D#..
Lihat Semua Chord Mahesa
Posted on : by
Related Chords: