Kunci Gitar Pamer Bojo - GuyonWaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot )


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) G C G
        Em Bm
        C D Bm Em
        C D G D

        G         C            G
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       Em                 Bm
rino wengi atiku rasane peteng
C          D      Bm          Em
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    C       Am         D   C D
sedelo wae uwis emoh tenan..

         G         C       G
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                  Bm
nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D       Bm         Em
nangis batinku.. nggrantes uripku
        Am         D          G
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) Em Bm C D G D

(Chorus)
  G          Bm
dudu klambi anyar
             C
sing ning njero lemariku
  Am
nanging bojo anyar
            D
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) C D G D

  G          Bm
dudu wangi mawar
           C
sing tak sawang ning mripatku
  Am
nanging kowe lali
         D
nglarani wong koyo aku

C          D
ning opo seneng aku
Bm              Em
yen mung nggawe laraku
C          D             G     D
pamer bojo anyar ning ngarepku..

(Int.) Em Bm C D G D
       Em Bm C D G D

         G         C       G
cidro janji tegane kowe ngapusi
            Em                  Bm
nganti seprene suwene aku ngenteni
C           D       Bm         Em
nangis batinku.. nggrantes uripku
        C          D          G    D
teles kebes netes eluh ning dadaku..

(Intro) Em Bm C D G D

(Chorus)
  G          Bm
dudu klambi anyar
             C
sing ning njero lemariku
  Am
nanging bojo anyar
            D
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) C D G D

  G          Bm
dudu wangi mawar
           C
sing tak sawang ning mripatku
  Am
nanging kowe lali
         D
nglarani wong koyo aku

C          D
ning opo seneng aku
Bm              Em
yen mung nggawe laraku
  C        D             G
pamer bojo anyar ning ngarepku

C          D
ning opo seneng aku
Bm              Em
yen mung nggawe laraku
C          D             G
pamer bojo anyar ning ngarepku..
C          D             G
pamer bojo anyar ning ngarepku..



Pamer Bojo - GuyonWaton Cover ( Ciptaan Didi Kempot )

(Intro) B E B
        G#m D#m
        E F# D#m G#m
        E F# B F#

        B         E            B
koyo ngene rasane wong nandang kangen
       G#m                D#m
rino wengi atiku rasane peteng
E          F#     D#m         G#m
tansah kelingan.. kepengen nyawang
    E       C#m        F#  E F#
sedelo wae uwis emoh tenan..

         B         E       B
cidro janji tegane kowe ngapusi
            G#m                 D#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
E           F#      D#m        G#m
nangis batinku.. nggrantes uripku
        C#m        F#         B
teles kebes netes eluh ning dadaku

(Intro) G#m D#m E F# B F#

(Chorus)
  B          D#m
dudu klambi anyar
             E
sing ning njero lemariku
  C#m
nanging bojo anyar
            F#
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) E F# B F#

  B          D#m
dudu wangi mawar
           E
sing tak sawang ning mripatku
  C#m
nanging kowe lali
         F#
nglarani wong koyo aku

E          F#
ning opo seneng aku
D#m             G#m
yen mung nggawe laraku
E          F#            B     F#
pamer bojo anyar ning ngarepku..

(Int.) G#m D#m E F# B F#
       G#m D#m E F# B F#

         B         E       B
cidro janji tegane kowe ngapusi
            G#m                 D#m
nganti seprene suwene aku ngenteni
E           F#      D#m        G#m
nangis batinku.. nggrantes uripku
        E          F#         B    F#
teles kebes netes eluh ning dadaku..

(Intro) G#m D#m E F# B F#

(Chorus)
  B          D#m
dudu klambi anyar
             E
sing ning njero lemariku
  C#m
nanging bojo anyar
            F#
sing mbok pamerke ning aku

(Intro) E F# B F#

  B          D#m
dudu wangi mawar
           E
sing tak sawang ning mripatku
  C#m
nanging kowe lali
         F#
nglarani wong koyo aku

E          F#
ning opo seneng aku
D#m             G#m
yen mung nggawe laraku
  E        F#            B
pamer bojo anyar ning ngarepku

E          F#
ning opo seneng aku
D#m             G#m
yen mung nggawe laraku
E          F#            B
pamer bojo anyar ning ngarepku..
E          F#            B
pamer bojo anyar ning ngarepku..

Chord Didi Kempot - Pamer Bojo

Lihat Semua Chord GuyonWaton
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: