Kunci Gitar Napek - Paseban Dadi Kenangan



(Intro) G Am D G
        G Am D  G

G                     C
 roso adem seng neng ati..
D                G
 rakuat aku nambani..
Em                       Am
 kelingan sumpagh lan janji..
D                     G
 seng saiki tok blenjani..

G                 C
 Paseban dadi kenangan..
D                 G
 seprene iseh kelingan
Em                    Am
 kowe biyen ngomong sayang..
D                 G
 saiki kabur kanginan..

  Em        D
senajan ati loro
  C              G
nanging kudu tak trimo
Em       D
aku uwes lilo
  C
sadar diri (sadar diri)
      D
aku sopo..

(Chorus)
  G       C      D             G
lungo.. lungo.. aku tak seng lungo
Am          D      G
kowe wes ra peduli janjimu..
  C        D
tenang.. tenang..
        Bm           Em
seng penting aku wes berjuang
        Am   D      G
di nggo kowe.. seng tak sayang..

(Int.) G Am D G
       Em Am D G

G                 C
 Paseban dadi kenangan..
D                 G
 seprene iseh kelingan
Em                    Am
 kowe biyen ngomong sayang..
D                 G
 saiki kabur kanginan..

  Em        D
senajan ati loro
  C              G
nanging kudu tak trimo
Em       D
aku uwes lilo
  C
sadar diri (sadar diri)
      D
aku sopo..

(Chorus)
  G       C      D             G
lungo.. lungo.. aku tak seng lungo
Am          D      G
kowe wes ra peduli janjimu..
  C        D
tenang.. tenang..
        Bm           Em
seng penting aku wes berjuang
        Am   D      G
di nggo kowe.. seng tak sayang..

  G       C      D             G
lungo.. lungo.. aku tak seng lungo
Am          D      G
kowe wes ra peduli janjimu..
  C        D
tenang.. tenang..
        Bm           Em
seng penting aku wes berjuang
        Am   D      G
di nggo kowe.. seng tak sayang..
        Am    D      G
di nggo kowe... seng tak sayang..
Lihat Semua Chord Napek
Posted on : by
Related Chords: