Kunci Gitar Lala Atila - Wis Bedo



Capo di fret 4

(Intro) C G E Am -G
        F  G  C..

   C       G/B      Am  G
mbiyen.. tau ono crito..
  F                  G   -F
kowe.. bakal tetep setio..
  Em                 Am  -Em
nanging.. saiki is bedo..
  F                  G    -F
kowe.. ninggal aku lungo..

Em          Am  Em       Am     A
 kabeh janjimu.. tibane amung semu..
           Dm
ning ngarepku ngomong sayang..
           G
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
 -E  Am              Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
       G               C
mergo ono.. ati sing liyo..
E      Am                     Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -Em     F                G
senadyan atiku.. abot rasane..
          E          Am
tak golek tresno liyane..

(Int.) Dm G F
       Dm G..

Em          Am  Em       Am     A
 kabeh janjimu.. tibane amung semu..
           Dm
ning ngarepku ngomong sayang..
           G
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
 -E  Am              Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
       G               C
mergo ono.. ati sing liyo..
E      Am                     Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -Em     F                G
senadyan atiku.. abot rasane..

E   Am               Dm
rasamu.. saiki wis bedo..
       G               C
mergo ono.. ati sing liyo..
E      Am                     Dm
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -Em     F                G
senadyan atiku.. abot rasane..
                -E   Am
tak golek tresno liyane..



Lala Atila - Wis Bedo

(Intro) E B G# C#m -B
        A  B  E..

   E       B/D#     C#m B
mbiyen.. tau ono crito..
  A                  B   -A
kowe.. bakal tetep setio..
  G#m                C#m -G#m
nanging.. saiki is bedo..
  A                  B    -A
kowe.. ninggal aku lungo..

G#m         C#m G#m      C#m    C#
 kabeh janjimu.. tibane amung semu..
           F#m
ning ngarepku ngomong sayang..
           B
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
 -G# C#m             F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
       B               E
mergo ono.. ati sing liyo..
G#     C#m                    F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -G#m    A                B
senadyan atiku.. abot rasane..
          G#         C#m
tak golek tresno liyane..

(Int.) F#m B A
       F#m B..

G#m         C#m G#m      C#m    C#
 kabeh janjimu.. tibane amung semu..
           F#m
ning ngarepku ngomong sayang..
           B
ning mburi tresnomu ilang..

(Chorus)
 -G# C#m             F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
       B               E
mergo ono.. ati sing liyo..
G#     C#m                    F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -G#m    A                B
senadyan atiku.. abot rasane..

G#  C#m              F#m
rasamu.. saiki wis bedo..
       B               E
mergo ono.. ati sing liyo..
G#     C#m                    F#m
tak ikhlasne kowe gandeng liyane..
 -G#m    A                B
senadyan atiku.. abot rasane..
                -G#  C#m
tak golek tresno liyane..

Chord Lala Atila

Chord Lala Atila - Wis Bedo

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :