Kunci Gitar Finsan Official - Pilihanmu



(Intro) G D Em D
        C G/B Am D G D..

  G       D       Em       D
wingi.. kowe.. janji karo aku..
C      G/B    Am           D
 ngancani.. tekan ning patiku..
  G      D           Em          D
kowe.. lungo tanpo sebab tanpo doso..
 C        D          G  D
aku.. wes ikhlas legowo..

 G          D           Em D
abot.. seng kudu tak trimo..
C         G/B        Am D
dungo.. karo seng Kuoso..
  G       D      Em         D
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    C         D           G  G7
cerito iki.. ora tak tangisi..

     C           D
janjimu mbiyen karo aku..
Bm          Em
ning kridosono..
          F                 D
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

(Reff)
C           D          Bm          Em
 yen pancen kuwi dalan seng mbok pilih..
 Am   D        G
aku.. trimo ngalih..
           C        D
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Bm         Em
ora tak gawe jeru..
       Am         D          G
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

(Int.) C D Bm Em Am D G..
       C D Bm Em Am D G D..

G           D           Em D
abot.. seng kudu tak trimo..
C         G/B        Am D
dungo.. karo seng Kuoso..
  G       D      Em         D
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    C         D           G
cerito iki.. ora tak tangisi..

     C           D
janjimu mbiyen karo aku..
Bm          Em
ning kridosono..
          F                 D
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

(Reff)
C           D          Bm          Em
 yen pancen kuwi dalan seng mbok pilih..
 Am   D        G
aku.. trimo ngalih..
           C        D
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Bm         Em
ora tak gawe jeru..
       Am         D          G
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

           D            Bm          Em
yen pancen kuwi dalan.. seng mbok pilih..
 Am   D        G
aku.. trimo ngalih..
           C        D
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Bm         Em
ora tak gawe jeru..
       Am         D          G
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

           D            Bm          Em
yen pancen kuwi dalan.. seng mbok pilih..
 Am   D        C   Cm G
aku.. trimo ngalih..



Finsan Official - Pilihanmu

(Intro) C G Am G
        F C/E Dm G C G..

  C       G       Am       G
wingi.. kowe.. janji karo aku..
F      C/E    Dm           G
 ngancani.. tekan ning patiku..
  C      G           Am          G
kowe.. lungo tanpo sebab tanpo doso..
 F        G          C  G
aku.. wes ikhlas legowo..

 C          G           Am G
abot.. seng kudu tak trimo..
F         C/E        Dm G
dungo.. karo seng Kuoso..
  C       G      Am         G
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    F         G           C  C7
cerito iki.. ora tak tangisi..

     F           G
janjimu mbiyen karo aku..
Em          Am
ning kridosono..
          Bb                G
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

(Reff)
F           G          Em          Am
 yen pancen kuwi dalan seng mbok pilih..
 Dm   G        C
aku.. trimo ngalih..
           F        G
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Em         Am
ora tak gawe jeru..
       Dm         G          C
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

(Int.) F G Em Am Dm G C..
       F G Em Am Dm G C G..

C           G           Am G
abot.. seng kudu tak trimo..
F         C/E        Dm G
dungo.. karo seng Kuoso..
  C       G      Am         G
mugo.. Gusti.. saget ngijabahi..
    F         G           C
cerito iki.. ora tak tangisi..

     F           G
janjimu mbiyen karo aku..
Em          Am
ning kridosono..
          Bb                G
nanging kenopo saiki.. kowe lungo..

(Reff)
F           G          Em          Am
 yen pancen kuwi dalan seng mbok pilih..
 Dm   G        C
aku.. trimo ngalih..
           F        G
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Em         Am
ora tak gawe jeru..
       Dm         G          C
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

           G            Em          Am
yen pancen kuwi dalan.. seng mbok pilih..
 Dm   G        C
aku.. trimo ngalih..
           F        G
yen pancen kuwi pilihanmu..
    Em         Am
ora tak gawe jeru..
       Dm         G          C
tak tompo.. kanti ikhlas legowo..

           G            Em          Am
yen pancen kuwi dalan.. seng mbok pilih..
 Dm   G        F   Fm C
aku.. trimo ngalih..
Lihat Semua :

Finsan Official

Chord Kunci Gitar lainnya: